08 Μαΐου 2014

Pacman 2005 : Ελεύθερη διασκευή του διάσημου παιχνιδιού της δεκαετίας του 1980
Το Pacman 2005 είναι μια ελεύθερη διασκευή του διάσημου παιχνιδιού της δεκαετίας του 1980   με το γνωστό  κίτρινο ανθρωπάκι  που πρέπει να καταβροχθίσει όλα τα τουβλάκια  του επιπέδου αποφεύγοντας τους εχθρούς του, τα φαντάσματα. 

Στα Χαρακτηριστικά του προγράμματος το παιχνίδι διαθέτει 60 επίπεδα και τρεις τρόπους παιχνιδιού και προσφέρει έναν αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας με την προοπτική πολλές ώρες παιχνιδιού! Τα φαντάσματα είναι έξυπνα και εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένετε. Τα μπόνους εμφανίζονται τυχαία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και υπάρχουν  ακόμη και δώρα σπέσιαλ που μπορούν σας κάνουν να  σας κάνουν ανίκητο ή αόρατο.

Ακόμη μπορείτε να δημιουργήσετε δικές σας πίστες ή να κατεβάσετε έτοιμες πίστες  φτιαγμένες από άλλους χρήστες, τέλος το παιχνίδι συνδέεται άμεσα με την ιστοσελίδα, ώστε να καταγράψετε το σκορ σας ή να το συγκρίνετε σχέση με άλλους παίκτες. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Pacman 2005 : Ελεύθερη διασκευή του διάσημου παιχνιδιού της δεκαετίας του 1980
4/ 5 stars - "Pacman 2005 : Ελεύθερη διασκευή του διάσημου παιχνιδιού της δεκαετίας του 1980" Το Pacman 2005 είναι μια ελεύθερη διασκευή του διάσημου παιχνιδιού της δεκαετίας του 1980   με το γνωστό  κίτρινο ανθρωπάκι  που πρέπε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>