29 Ιανουαρίου 2018

Free Online Multimedia Software : Επεξεργαστείτε και μετατρέψτε Online αρχεία ήχου και βίντεο

Συνήθως για να επεξεργαστούμε ένα αρχείο ήχου, να το μετατρέψουμε σε άλλη μορφή να το κόψουμε ή να ενώσουμε δύο διαφορετικά αρχεία χρησιμοποιούμε πολλές φορές διαφορετικά και καμιά φορά δύσκολα στο χειρισμό προγράμματα. Όλα αυτά μέχρι τώρα, αφού με το Online Audio Converter, Online Audio Cutter και το Online Audio Joiner μπορούμε να επεξεργαστούμε να κόψουμε να ενώσουμε και να με τρέψουμε οποιοδήποτε αρχείο ήχο από τη μία μορφή σε άλλη.Ξεκινάμε με το Online Audio Converter και όπως βλέπετε οι επιλογές που έχουμε δεν είναι και λίγες, η εφαρμογή υποστηρίζει σχεδόν όλες τις μορφές ήχου και μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία ήχου σε MP3, WAV, MP4, M4A, OGG και άλλα. Ακόμη έχετε τη δυνατότητα να εξαγάγετε τον ήχο από αρχεία βίντεο.


Η επόμενη εφαρμογή είναι το Online Audio Cutter και με αυτό μπορείτε να κόψετε οποιοδήποτε αρχείο ήχου. Με τρεις απλές ενέργειες και τα ringtone σας είναι έτοιμα! 


Mε το Online Audio Joiner μπορείτε να ανεβάσετε πολλαπλά αρχεία ήχου και να τα σώσετε σε ένα ένα ενιαίο.

Με το  Online Cutter βίντεο μπορείτε να κόψετε εύκολα τα βίντεο και να αφαιρέσετε τα ανεπιθύμητα τμήματα από αυτούς. Η εφαρμογή υποστηρίζει όλες σχεδόν τις μορφές βίντεο. 


Με το Online Video Converter μετατρέψτε σχεδόν οποιοδήποτε φορμά μέσων σε MP4, AVI, MPEG, FLV, 3GP. εξάγετε τον ήχο από το βίντεο διορθώστε ανάλυση του βίντεο. 


Με το Online Voice Recorder καταγράψτε ήχο από το μικρόφωνο σας και αποθηκεύσετε τον στον υπολογιστή σας.

Τέλος με το Video Recorder σας δίνεται η δυνατότητα να καταγράψετε με την κάμερα του υπολογιστή σας βίντεο ή να πάρετε φωτογραφίες και μάλιστα να επιλέξετε και μεταξύ τριών επιπέδων ποιότητας και να το σώσουμε στον υπολογιστή μας ή ακόμη και στο Google Drive ή το Dropbox.

Author's Website:

Free Online Multimedia Software : Επεξεργαστείτε και μετατρέψτε Online αρχεία ήχου και βίντεο
4/ 5 stars - "Free Online Multimedia Software : Επεξεργαστείτε και μετατρέψτε Online αρχεία ήχου και βίντεο" Συνήθως για να επεξεργαστούμε ένα αρχείο ήχου, να το μετατρέψουμε σε άλλη μορφή να το κόψουμε ή να ενώσουμε δύο διαφορετικά αρχ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>