16 Μαΐου 2014

Music Editor Free : Καταγράψετε και επεξεργαστείτε μουσική και ήχους
Κορυφαίο δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας μουσικής, σας βοηθά να καταγράψετε και να επεξεργαστείτε μουσική και ήχους. Οι λειτουργίες επεξεργασίας της μουσικής περιλαμβάνουν εκτός από τις κλασικές λειτουργίες όπως η αποκοπή, αντιγραφή, επικόλληση, διαγραφή, εισαγωγή, silence στο τέλος του τραγουδιού και πολλά άλλα εφέ όπως τα audio effects, amplify, normalize, equalizer, envelope, reverb, echo, reverse, sample rate conversion και άλλα.Τέλος περιλαμβάνει ενσωματομένο πρόγραμμα CD ripper και εγγραφής CD-DVD.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Music Editor Free : Καταγράψετε και επεξεργαστείτε μουσική και ήχους
4/ 5 stars - "Music Editor Free : Καταγράψετε και επεξεργαστείτε μουσική και ήχους" Κορυφαίο δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας μουσικής, σας βοηθά να καταγράψετε και να επεξεργαστείτε μουσική και ήχους. Οι λειτουργίες επε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>