21 Μαΐου 2016

Hanso CD Extractor : Ισχυρή εφαρμογή για τη διαχείριση και μετατροπή αρχείων ήχου
Το Hanso CD Extractor είναι ένα μία lite αλλά ισχυρή εφαρμογή για τη διαχείριση και μετατροπή αρχείων ήχου, βοηθώντας σας να μεταφέρετε μουσικά αρχεία από οποιοδήποτε μουσικό CD με εύκολο και προσιτό τρόπο έτσι ώστε να έχετε διαθέσιμα τα μουσικά σας αρχεία ανά πάσα στιγμή στο σκληρό σας δίσκο ή σε άλλες φορητές συσκευές. Το πρόγραμμα ομαλοποιεί τα αρχεία σας και σας προσφέρει σταθερά επίπεδα όγκου, χρησιμοποιεί LAME κωδικοποιητή ως προεπιλογή, αλλά παρέχει στο χρήστη τη δυνατότητα να το χρησιμοποιεί μαζί με άλλα εργαλεία κωδικοποίησης για διαφορετικές μορφές. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Hanso CD Extractor : Ισχυρή εφαρμογή για τη διαχείριση και μετατροπή αρχείων ήχου
4/ 5 stars - "Hanso CD Extractor : Ισχυρή εφαρμογή για τη διαχείριση και μετατροπή αρχείων ήχου" Το Hanso CD Extractor είναι ένα μία lite αλλά ισχυρή εφαρμογή για τη διαχείριση και μετατροπή αρχείων ήχου, βοηθώντας σας να μεταφέρετε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>