21 Μαΐου 2016

Free FLV to MP4 Converter : Μετατρέψτε αρχεία FLV σε MP4
To Free FLV to MP4 Converter είναι ένα ελεύθερο λογισμικό, το οποίο έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να μετατρέψετε αρχεία FLV σε MP4 για αναπαραγωγή στο iPhone, iPad , iPod και πολλές άλλες δημοφιλείς συσκευές . Η μετατροπή FLV σε MP4 είναι η κύρια λειτουργία του και μπορεί να μετατρέψει όλα τα αρχεία FLV σε MP4. Είναι συμβατό με τις περισσότερες δημοφιλείς συσκευές. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν την μετατροπή των αρχείων σε κάθε ένα από αυτά, όπως το iPad , iPhone , PSP και ούτω καθεξής. Κάντε κλικ στο " Add File " για να εισάγετε αρχεία FLV και στη συνέχεια κάντε κλικ στο " Προφίλ " για να επιλέξετε την κατάλληλη μορφή εξόδου βίντεο για την συγκεκριμένη συσκευή σας \. Η εφαρμογή διαθέτει φιλικό περιβάλλον και δεν πρόκειται να δυσκολευτείτε καθόλου. Η συγκεκριμένη έκδοση προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα και τέλεια οπτικοακουστική ποιότητα.

 Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsFree FLV to MP4 Converter : Μετατρέψτε αρχεία FLV σε MP4
4/ 5 stars - "Free FLV to MP4 Converter : Μετατρέψτε αρχεία FLV σε MP4" To Free FLV to MP4 Converter είναι ένα ελεύθερο λογισμικό, το οποίο έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να μετατρέψετε αρχεία FLV σε MP4 γι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>