03 Δεκεμβρίου 2014

Fire Password Viewer : Aνακτήστε τους κωδικούς πρόσβασης που αποθηκεύονται από τον Firefox
Λογισμικό που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τους κωδικούς πρόσβασης που αποθηκεύονται από τον Firefox. Όπως οι μηχανές αναζήτησης, έτσι και Firefox αποθηκεύει επίσης στοιχεία εισόδου, όπως όνομα, κωδικό για κάθε δικτυακό τόπο που επισκέφθηκε ο χρήστης.Όλες αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται στην Firefox sign-on βάση δεδομένων με ασφάλεια σε κρυπτογραφημένη μορφή. Το FirePasswordViewer μπορεί άμεσα να αποκρυπτογραφήσει και να ανακτήσει αυτά τους κωδικούς ακόμη και εάν είναι προστατευμένοι με κύριο κωδικό πρόσβασης.Επίσης το FirePasswordViewer μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάκτηση sign-on κωδικών πρόσβασης από διαφορετικά προφίλ (για τους άλλους χρήστες στο ίδιο σύστημα), καθώς και από το διαφορετικό λειτουργικό σύστημα (όπως το Linux, Mac κλπ.).

Fire Password Viewer :  5.6
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsFire Password Viewer : Aνακτήστε τους κωδικούς πρόσβασης που αποθηκεύονται από τον Firefox
4/ 5 stars - "Fire Password Viewer : Aνακτήστε τους κωδικούς πρόσβασης που αποθηκεύονται από τον Firefox" Λογισμικό που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τους κωδικούς πρόσβασης που αποθηκεύονται από τον Firefox. Όπως οι μηχανές αναζήτησης, έτσ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>