19 Μαΐου 2014

Πιστεύεις ότι μπορείς να μείνεις ανώνυμος και ότι δεν μπορεί να σε αναγνωρίσει κανείς;
Η εξέλιξη της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια όπως όλοι ξέρουμε είναι πολύ μεγάλη, όμως θα πίστευε κανείς ότι για παράδειγμα σε μία πολύ μεγάλη διαδήλωση ή συγκέντρωση ανθρώπων θα ήταν αδύνατον να αναγνωριστούν όλα σχεδόν τα πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτή ή μήπως όχι;
Την απάντηση θα την πάρετε επισκεπτόμενοι την  σχετική ιστοσελίδα στο τέλος του άρθρου. Τοποθετήστε το δρομέα οπουδήποτε μέσα στο πλήθος κάντε διπλό κλικ μερικές φορές και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το σκρολ του ποντικιού για μεγέθυνση και εστιάστε σε όποιο πρόσωπο θέλετε όσο μακρυά και αν φαίνεται ότι βρίσκεται Φαντασθείτε τώτα τι μπορούν να βλέπουν στα κρυφά. 
Για την ιστορία η φωτογραφία που παραπέμπει στο λίνκ αναφέρεται στον Καναδά και συγκεκριμένα σε κάποιες συγκεντρώσεις-διαδηλώσεις πους έγιναν στο Βανκούβερ. Η φωτογραφία είναι σχετικά παλιά ( τραβήχτηκε από το Port Moody και δημοσιεύθηκε στην Tri-City News 24, Ιουνίου 2011 και αποτελείται από 216 φωτογραφίες ενωμένες που λαμβάνονται σε διάστημα 15 λεπτών, το τελικό αρχείο  είναι ένα μία σύνθεση εικόνων με γιγαντιαίες διαστάσεις 69.394 Χ 30.420 pixels ή 2.110 megapixels. 

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε.


Author's Website:

Πιστεύεις ότι μπορείς να μείνεις ανώνυμος και ότι δεν μπορεί να σε αναγνωρίσει κανείς;
4/ 5 stars - "Πιστεύεις ότι μπορείς να μείνεις ανώνυμος και ότι δεν μπορεί να σε αναγνωρίσει κανείς;" Η εξέλιξη της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια όπως όλοι ξέρουμε είναι πολύ μεγάλη, όμως θα πίστευε κανείς ότι για παράδειγμα σε μία π...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>