Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Waterfox : Ειδικά βελτιστοποιημένος Browser με πλήρη υποστήριξη 64 BitO Waterfox είναι μία ειδική έκδοση browser 64-Bit που εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες τους. Παρά την αυξανόμενη δημοτικότητα των 64-Bit όμως, είμαστε ακόμα σε μεταβατικό στάδιο, και υπάρχουν ακόμη πολλές εφαρμογές ακόμη διαθέσιμη μόνο για 32-Bit εκδόσεις είναι συμβατό με 64-Bit, που μπορεί ναι μεν να λειτουργούν απρόσκοπτα από ένα 64 Bit υπολογιστή χωρίς όμως να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες διαχείρισης του συγκεκριμένου.

Ο Firefox διαθέτει γι΄αυτή την περίπτωση τη έκδοση nightly build είναι διαθέσιμο σε 64-bit, αλλά είμαστε τουλάχιστον έξι μήνες μακριά από το μία τελική έκδοση.  Πρόκειται για ένα ειδικό 64-Bit πρόγραμμα περιήγησης που βασίζεται στον ανοιχτό κώδικα του Firefox, ειδικά βελτιστοποιημένο για τις εκδόσεις Windows 64 Bit.

Μη περιμένετε να δείτε κάποια ουσιαστική αλλαγή στην εμφάνιση αφού στη ουσία το μενού και οι λειτουργίες του είναι όπως ακριβώς αυτές του firefox όμως με πλήρη υποστήριξη 64 Bit.  Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι την ώρα που ο firefox θα κυκλοφορήσει με πραγματική πλήρη υποστήριξη 64 Bit μπορούν να δουλέψουν με τον Waterfox. Στις δοκιμές μας απεδείχθη σταθερός και αρκετά γρηγορότερος από τον κλασικό Mozila Firefox.  

Waterfox 52.0.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X

  
Waterfox : Ειδικά βελτιστοποιημένος Browser με πλήρη υποστήριξη 64 Bit
4/ 5 stars - "Waterfox : Ειδικά βελτιστοποιημένος Browser με πλήρη υποστήριξη 64 Bit" O Waterfox είναι μία ειδική έκδοση browser 64-Bit που εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες τους. Παρά την αυξανόμενη δημοτικότητα των ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>