25 Απριλίου 2016

VMware Player: Ο ευκολότερος τρόπος για να τρέξετε μια εικονική μηχανή

Το VMware Player αποτελεί ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα του είδους. Με τη χρήση αυτού του λογισμικού μπορούμε να τρέξουμε οποιαδήποτε εικονική μηχανή έχει δημιουργηθεί από VMware Workstation, VMware Fusion, VMware Server ή VMware ESX, καθώς επίσης και το Microsoft Virtual Server ή το Microsoft Virtual PC. Παράλληλα σας δίνεται η δυνατότητα να τρέξετε εφαρμογές στην εικονική μηχανή και να ανταλλάξετε αρχεία μεταξύ αυτής και του υπολογιστή σας .

VMware Player 12.1.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsVMware Player: Ο ευκολότερος τρόπος για να τρέξετε μια εικονική μηχανή
4/ 5 stars - " VMware Player: Ο ευκολότερος τρόπος για να τρέξετε μια εικονική μηχανή" Το VMware Player αποτελεί ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα του είδους. Με τη χρήση αυτού του λογισμικού μπορούμε να τρέξουμε ο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>