02 Αυγούστου 2014

Thumbnail me : Δημιουργήστε μικρογραφίες από βίντεο
Το Thumbnail me είναι μία εφαρμογή ανοικτού κώδικα με την οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε εύκολα μικρογραφίες από αρχεία βίντεο. Χάρη στο πολύ απλό και φιλικό περιβάλλον που διαθέτει σας επιτρέπει να μετατρέψετε τα αγαπημένα σας βίντεο σε μικρογραφίες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μπορείτε ακόμη να αλλάξετε το μέγεθος και τον αριθμό των μικρογραφιών κατά βούληση από τις ρυθμίσεις του προγράμματος. Τέλος για όσους έχετε λογαριασμό στο  ImageShack μπορείτε μάλιστα να αποθηκεύσετε απευθείας εκεί τις μικρογραφίες σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsThumbnail me : Δημιουργήστε μικρογραφίες από βίντεο
4/ 5 stars - "Thumbnail me : Δημιουργήστε μικρογραφίες από βίντεο" Το Thumbnail me είναι μία εφαρμογή ανοικτού κώδικα με την οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε εύκολα μικρογραφίες από αρχεία βίντεο. Χά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>