11 Ιανουαρίου 2015

SX Antivirus Kit : Πλήρης συλλογή εφαρμογών ανίχνευσης ιών, ανάλυσης και εργαλείων κατάργησης
Πλήρης συλλογή εφαρμογών ανίχνευσης ιών, ανάλυσης και εργαλείων κατάργησης από την SecurityXploded. Περιέχει την τελευταία έκδοση όλων των anti-virus και anti-spyware εργαλείων για τα Windows.Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να έχετε συγκεντρωμένα όλα τα απαραίτητα προγράμματα για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε πιθανά προβλήματα από ιούς. Όλα τα προγράμματα λειτουργούν σε ευρύ φάσμα πλατφορμών, ξεκινώντας από τα Windows XP μέχρι και τα Windows 8.

 Στο πακέτο θα βρείτε τις παρακάτω εφαρμογές (θα αναλύσουμε παρακάτω την λειτουργία της κάθε μία εφαρμογής ξεχωριστά) Autorun File Remover,Exe Scan, Hidden File Finder, Net Share Monitor, Shell Detect, Spy BHO Remover, Spy DLL Remover, Stream Armor, Virus Total Scanner, Windows Autorun Disable, Advanced WinService Manager.
1
Autorun File Remover: Το Autorun File Remover είναι ένα προηγμένο εργαλείο για να ανιχνεύσετε και να αφαιρέσετε το αρχείο Autorun Virus ( autorun.inf ). Το Autorun είναι ένα ενσωματωμένο χαρακτηριστικό των Windows που επιτρέπει στις εφαρμογές να τρέχουν αυτόματα από μονάδες USB / CD από τη στιγμή που έχουν εισαχθεί. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι συχνά αντικείμενο εκμετάλλευσης από ιούς με αποτέλεσμα να εξαπλώνονται από τον ένα υπολογιστή στον άλλο. Ακόμα αυτά τα αρχεία Autorun ( autorun.inf ) δεν αφαιρούνται από ορισμένα anti-virus. Σε αυτές τις περιπτώσεις το Autorun Remover θα σας βοηθήσει στην σάρωση και αφαίρεση τυχόν επικίνδυνων αρχείων Autorun .
2
ExeScan : Δωρεάν λογισμικό για την ανίχνευση ανωμαλιών σε PE (Portable εκτελέσιμα) αρχεία. Σαρώνει το εκτελέσιμο αρχείο και ανιχνεύει κάθε είδους ανωμαλία στα πεδία της επικεφαλίδας PE συμπεριλαμβανομένων των επαληθεύσεων αθροίσματος ελέγχου, το μέγεθος των διαφόρων τομέων κεφαλίδας, το ακατάλληλο μέγεθος των πρώτων στοιχείων, ονόματα τμήμα κλπ.
3
HiddenFileFinder : Σαρώσετε γρήγορα τον υπολογιστή σας και ανακαλύψετε όλα τα κρυμμένα αρχεία στα Windows. Εκτελεί ταχεία multi threaded σάρωση όλων των φακέλων και αποκαλύπτει γρήγορα όλα τα κρυφά αρχεία. Ανιχνεύει αυτόματα τα κρυφά εκτελέσιμα αρχεία ( EXE , DLL , COM , κλπ) και τα εμφανίζει σε κόκκινο χρώμα για εύκολη αναγνώριση .
4
Shell Detect : Δωρεάν εφαρμογή για την ανίχνευση της παρουσίας Shell κώδικα σε ένα αρχείο Στις ημέρες μας οι χάκερς διανέμουν κακόβουλα αρχεία που περιέχουν κρυφές εντολές και εκμεταλλεύονται τυχόν ευπάθειες του λογισμικού μας. (To shellcode είναι ένα μικρό κομμάτι κώδικα που χρησιμοποιείται για την εκμετάλλευση της ευπάθειας του λογισμικού. Λέγεται "shellcode" επειδή αρχίζει συνήθως ένα κέλυφος εντολών από την οποία ο εισβολέας μπορεί να ελέγξει την επιβαρημένη μηχανή. Σε τέτοιες περιπτώσεις το ShellDetect μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε την παρουσία exploit shell code (εφ 'όσον είναι σε ακατέργαστη μορφή) και να θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σύστημά σας ασφαλές.
5
Net share monitor: Το Net Share Monitor είναι ένα ελεύθερο λογισμικό για την παρακολούθηση Shared αρχείων από άγνωστους χρήστες στο δίκτυο. Κάθε φορά που κάποιος απομακρυσμένος χρήστης έχει πρόσβαση στα κοινόχρηστα αρχεία σας το Net share monitor σας ειδοποιεί αναβοσβήνοντας το εικονίδιο στο systray ή με ήχο ειδοποίησης. Για κάθε σύνδεση, δείχνει τη διεύθυνση IP, το όνομα χρήστη και τα κοινόχρηστα αρχεία που ανοίγονται από τον απομακρυσμένο υπολογιστή.
6
Spy BHO Remover: Προηγμένο λογισμικό που θα σας βοηθήσει για εξερευνήσετε και να αφαιρέσετε κακόβουλα BHO από το σύστημά σας. Συχνά, αυτό το χαρακτηριστικό χρησιμοποιείται παράνομα από πολλά προγράμματα spyware με σκοπό να παρακολουθεί τις συνήθειες πλοήγησης των χρηστών η ακόμη χειρότερα να κλέψει τους κωδικούς πρόσβασης σας. Το SpyBHORemover βοηθά στη γρήγορη αναγνώριση και την διαγραφή κατασκοπευτικού λιγισμικού BHO στον υπολογιστή σας. .
7
Stream Armor: Εξελιγμένο λογισμικό για την ανακάλυψη και διαγραφή κρυμμένων Alternate Data Streams (ADS) (Μια εναλλακτική ροή δεδομένων (ADS), είναι το χαρακτηριστικό του συστήματος αρχείων των Windows (NTFS) που περιέχει μεταδεδομένα για τον εντοπισμό ενός συγκεκριμένου αρχείου από τον συγγραφέα ή τον τίτλο.) και να τα καθαρίσει εντελώς από τον υπολογιστή σας σας από όλες τις κρυφές ροές
8
Virus Total Scanner :Το VirusTotal.com είναι μια δωρεάν online υπηρεσία σάρωσης που ελέγχει ύποπτα αρχεία χρησιμοποιώντας 40 + Anti-virus. Διευκολύνει τη γρήγορη ανίχνευση των ιών, worms, trojans, όλα τα είδη malware και παρέχει αξιόπιστα αποτελέσματα. Το VirusTotal Scanner είναι το αντίστοιχο εργαλείο επιφάνειας εργασίας που σας βοηθά να ανιχνεύσετε γρήγορα τα αρχεία σας χρησιμοποιώντας τη δύναμη του VirusTotal.com χωρίς να χρειάζεται να ανεβάσετε τα ύποπτα αρχεία.
9
Windows Autorun Disable: Λογισμικό για την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του Autorun σε οποιοδήποτε σύστημα Windows. Το Autorun είναι ένα ενσωματωμένο χαρακτηριστικό των Windows που επιτρέπει στις εφαρμογές να τρέχουν αυτόματα από μονάδες USB / CD από τη στιγμή που έχουν εισαχθεί. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι συχνά αντικείμενο εκμετάλλευσης από ιούς για να μεταδώσουν τον εαυτό τους από το ένα σύστημα στο άλλο χωρίς να το γνωρίζει ο χρήστης. Το Windows Autorun Disable σας βοηθά να απενεργοποιήσετε γρήγορα το Autorun με ένα μόνο κλικ. Μπορείτε να επιλέξετε να το απενεργοποιήσετε σε τις επιλεγμένες μονάδες και να κάνετε αλλαγές μόνο για τρέχοντα χρήστη ή για όλους τους χρήστες του υπολογιστή
10
Advanced WinService Manager : Εξειδικευμένο λογισμικό για την έξυπνη ανάλυση των υπηρεσιών Windows Services. Προσφέρει πολλά ισχυρά και μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνει να ξεχωρίζει. Μερικά από τα κλασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ανίχνευση κακόβουλων / Rootkit υπηρεσιών, αυτόματη ανάλυση των απειλών, φίλτρο υπηρεσίας μηχανισμών υπηρεσία αναφοράς HTML / XML βάση κλπ. Οι Υπηρεσίες κατά κανόνα λειτουργούν με το Τοπικό Σύστημα επιτρέποντάς τους να εκτελέσουν υψηλότερες ενέργειες με προνόμια που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να εκτελεστούν από τις συνήθεις διαδικασίες. Λόγω αυτών των πλεονεκτημάτων, συχνά κακόβουλα λογισμικά λειτουργούν ως υπηρεσίες για να παρακολουθούν και να ελέγχουν το σύστημα στόχο.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

SX Antivirus Kit : Πλήρης συλλογή εφαρμογών ανίχνευσης ιών, ανάλυσης και εργαλείων κατάργησης
4/ 5 stars - "SX Antivirus Kit : Πλήρης συλλογή εφαρμογών ανίχνευσης ιών, ανάλυσης και εργαλείων κατάργησης " Πλήρης συλλογή εφαρμογών ανίχνευσης ιών, ανάλυσης και εργαλείων κατάργησης από την SecurityXploded. Περιέχει την τελευταία έκδοση όλων...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>