20 Ιουλίου 2016

Save-O-Gram : Κατεβάστε φωτογραφίες και βίντεο από οποιονδήποτε λογαριασμό Instagram
Το Save-O-Gram είναι μια δωρεάν εφαρμογή (Instagram downloader) που μας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσουμε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο από οποιονδήποτε λογαριασμό Instagram στη αρχική τους μορφή ή σε ένα αρχείο zip. Ακόμη δείτε τις φωτογραφίες με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους ή σε πλήρες μέγεθος, επιλέξτε μία περισσότερες ή όλες τις φωτογραφίες από κάθε χρήστη Instagram, αναζητήστε φωτογραφίες με ετικέτες για εξοικονόμηση χρόνου και εκτυπώστε τις επιλεγμένες φωτογραφίες σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Save-O-Gram : Κατεβάστε φωτογραφίες και βίντεο από οποιονδήποτε λογαριασμό Instagram
4/ 5 stars - "Save-O-Gram : Κατεβάστε φωτογραφίες και βίντεο από οποιονδήποτε λογαριασμό Instagram" Το Save-O-Gram είναι μια δωρεάν εφαρμογή (Instagram downloader) που μας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσουμε όλες τις φωτογραφίες και τα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>