28 Φεβρουαρίου 2015

Pixopedia : Ισχυρή εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας σχεδίου και ζωγραφικής
Πρόκειται για μια εναλλακτική εφαρμογή με πολλές δυνατότητες σχεδίασης και ζωγραφικής. Μπορείτε να ζωγραφίσετε διάφορα αντικείμενα από έτοιμα κλιπ όπως τα λουλούδια, πεταλούδες , μάρμαρα , χάντρες κ.λ.π και να παραμετροποιήσετε το σχέδιο σας κατά το δοκούν. Παρ΄όλα αυτά το πρόγραμμα δεν δημιουργεί με την πρώτη ματιά ιδιαίτερα καλή εντύπωση μιας και τα κουμπιά και οι εντολές είναι λίγο μπερδεμένα και πρέπει να ψάξει κανείς για να βρεί τι δουλειά κάνει το καθένα αφού δεν υπάρχει δεν υπάρχει κάποιο πακέτο βοήθειας. Δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε τίποτα και μπορείτε να τρέξετε την εφαρμογή ακόμη και από το στικάκι σας.

Pixopedia 2014 0.2.6

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Pixopedia : Ισχυρή εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας σχεδίου και ζωγραφικής
4/ 5 stars - "Pixopedia : Ισχυρή εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας σχεδίου και ζωγραφικής " Πρόκειται για μια εναλλακτική εφαρμογή με πολλές δυνατότητες σχεδίασης και ζωγραφικής. Μπορείτε να ζωγραφίσετε διάφορα αντικείμενα ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>