25 Ιουλίου 2015

PiceaHub : Κατεβάστε και αποθηκεύστε βίντεο φωτογραφίες και μουσική στο PC και το κινητό σας
Θέλετε να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε βίντεο φωτογραφίες και μουσική από το ίντερνετ στον υπολογιστή σας στο κινητό σας τηλέφωνο και στους αγαπημένους σας Clound services ( Drobox, onedrive και Google Drive) αλλά θα πρέπει να επιστρατεύσετε ένα σωρό διαφορετικά προγράμματα και ρυθμίσεις για το κάθε ένα από αυτά. Αυτά μέχρι χθες αφού με τη χρήση του PiceaHub ολη η διαδικασία γίνεται παιχνιδάκι.

Πρόκειται πραγματικά για μία φανταστική εφαρμογή που με ένα απλό Drag & drop στις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο, μουσική ή εικόνες απευθείας στον υπολογιστή σας το κινητό σας τηλέφωνο Mobile , στις υπηρεσίες Clound που υποστηρίζει η εφαρμογή σε tablet , memory και άλλα.Πραγματικά δεν πρέπει να υπάρχει κατι ευκολότερο από αυτό. Η προηγμένη τεχνολογία εντοπισμού ροής βίντεο επιτρέπει στο PiceaHub να υποστηρίξει χιλιάδες ιστοσελίδες που περιέχουν βίντεο ή μουσική .

Το PiceaHub χειρίζεται επίσης τη μετατροπή των αρχείων αυτών σε μορφές που μπορεί να υποστηρίζει η συσκευή σας, ακόμα και αν θέλετε μόνο ένα κομμάτι ήχου από το βίντεο. Επιπλέον το PiceaHub υποστηρίζει την ανταλλαγή μηνυμάτων SMS, προσθέτοντας επαφές και στοιχεία ημερολογίου στη συσκευή και την εγκατάσταση των εφαρμογών Android.

ΒΗΜΑΤΑ
1
Αφού κατεβάσουμε την εφαρμογή κάνουμε εγκατάσταση στον υπολογιστή μας και κάνουμε login (Drobox, onedrive και Google Drive) με τους λογαριασμούς που διαθέτουμε. Μετά την επιβεβαίωση της χρήσης της υπηρεσίας θα δούμε στη δεξιά πλευρά της οθόνης του υπολογιστή μας 4 εικονίδια, του υπολογιστή μας και τα εικονίδια του Drobox, onedrive και Google Drive. Αν προσθέσουμε ένα USB flash στον υπολογιστή μας θα δούμε να εμφανίζεται στο desxtop του υπολογιστή μας το εικονίδιο της συσκευής, το ίδιο συμβαίνει και αν συνδέσουμε στον υπολογιστή μας το κινητό μας τηλέφωνο ( υποστηρίζεται και σύνδεση Bluetooth )

2
Κάντε κλικ πάνω σε οπουδήποτε συσκευή ή Cloud service και πατήστε Change Settings αν θέλετε να αλλάξετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Θα συνιστούσα να μην πειράξετε τίποτα εκτός ίσως από τις ρυθμίσεις για τα τα βίντεο και τα μουσικά αρχεία αν θέλετε ή όχι να γίνεται αυτόματη μετατροπή των αρχείων ή όχι μετά το κατέβασμα τους. Επισκεφθείτε τώρα οποιαδήποτε ιστοσελίδα και σύρτε με το ποντίκι σας το url του βίντεο ή του μουσικού αρχείου που θέλετε να κατεβάσετε και μετακινήστε οπουδήποτε φωτογραφία στην συσκευή ή την υπηρεσία cloud που θέλετε να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας, δείτε τα βίντεο που ακολουθούν.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

PiceaHub : Κατεβάστε και αποθηκεύστε βίντεο φωτογραφίες και μουσική στο PC και το κινητό σας
4/ 5 stars - "PiceaHub : Κατεβάστε και αποθηκεύστε βίντεο φωτογραφίες και μουσική στο PC και το κινητό σας " Θέλετε να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε βίντεο φωτογραφίες και μουσική από το ίντερνετ στον υπολογιστή σας στο κινητό σας τηλέφωνο κα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>