07 Νοεμβρίου 2016

LinuxLive USB Creator : Δημιουργήστε εκινήσιμα στικάκια USB για Linux και εφαρμογές windows

Έξυπνη εφαρμογή, που σας απαλλάσσει από πολλές και δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας χρήστης ιδιαίτερα όταν έρχεται για για πρώτη φορά σε επαφή με το linux, αφού δεν επηρεάζει με κανένα τρόπο τη λειτουργία του υπολογιστή μας, τα πάντα γίνονται μέσω της εικονικής μηχανής του virtual Box μέσα στα windows αλλά δεν αλλάζει τίποτα απολύτως δουλεύοντας το και ως Boot USB αφού είναι όλα τα δεδομένα είναι γραμμένα στο USB.

ΒΗΜΑΤΑ

1
Επιλέξτε μία από τις ήδη εγκατεστημένες συσκευές USB η αν δεν έχετε βάλτε στο στικάκι σας και επιλέξτε σε ποια συσκευή USB θέλετε να εγκαταστήστε τη διανομή Linux.
2
Πατήστε εκεί που δείχνει το βελάκι, και επιλέξτε τη διανομή Linux που θέλετε να κατεβάσετε Πατήστε στην αυτόματη επιλογή, το πρόγραμμα βρίσκει την τελευταία έκδοση, και την κατεβάζει εκεί που θα του ορίσουμε. Την επιλογή χειροκίνητα την χρησιμοποιούμε αν θέλουμε να επιλέξουμε εμείς από που θέλουμε να κατεβάσουμε την διανομή, όμως θα έλεγα ότι καλύτερα να το αποφύγουμε και αφήσουμε αυτόματα την εφαρμογή να το επιλέξει.
3
Περιμένουμε να τελειώσει το κατέβασμα και αμέσως μετά επιλέγουμε όπως βλέπετε στην κάτω εικόνα δεξιά στο step 5 της εφαρμογής το εικονίδιο με τον κεραυνό. Πατώντας το εικονίδιο το πρόγραμμα δημιουργεί το κλειδί για τη διανομή που έχουμε επιλέξει, κατεβάζοντας ταυτόχρονα και το VirtualBox απαραίτητο παρελκόμενο της εφαρμογής.
4
Μετά την εγκατάσταση της διανομής πάμε στον σκληρό δίσκο ή το USBπου έχουμε ορίσει για την εγκατάσταση και θα δούμε στα περιεχόμενα αυτά τα στοιχεία. Τρέχουμε το εικονίδιο virtualize_This_Key και σε λίγα δευτερόλεπτα θα δούμε να φορτώνει η διανομή που επιλέξαμε.

ΕΧΤΡΑ Επιλογή
Στην περίπτωση που έχουμε ήδη το CD της διανομής ή υπάρχει σε ISO, ή ZIP επιλέγουμε από το βήμα 2 εγκατάσταση για την αντίστοιχη επιλογή και ακολουθούμε τα παραπάνω βήματα.

Αφού ολοκληρώσουμε με επιτυχία και αυτό το στάδιο είμαστε έτοιμοι να τρέξουμε αν θέλουμε την εφαρμογή ή την διανομή linux που εγκαταστήσαμε από το στικάκι μας. (Θα πρέπει να έχουμε ορίσει από το Bios του υπολογιστή μας ως πρώτη συσκευή Boot τις θύρες usb του υπολογιστή μας) . Αν ήδη το έχουμε κάνει παρακάμπτουμε αυτό το βήμα και απλά κάνουμε επανεκκίνηση του υπολογιστή μας με συνδεδεμένο το στικάκι μας σε κάποια θύρα. Αυτό ήταν όλο, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, θα τρέχετε στον υπολογιστή σας οποιαδήποτε εφαρμογή ή διανομή linux έτσι ώστε να δείτε αν σας αρέσει και να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να δοκιμάζετε τις διανομές σας σχεδόν σε πραγματικές-ιδανικές συνθήκες, χωρίς να έχετε κανένα φόβο ότι θα υπάρξει πρόβλημα ακόμα και αν κάτι δεν πάει καλά. 

LinuxLive USB Creator : 2.9.4

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

LinuxLive USB Creator : Δημιουργήστε εκινήσιμα στικάκια USB για Linux και εφαρμογές windows
4/ 5 stars - "LinuxLive USB Creator : Δημιουργήστε εκινήσιμα στικάκια USB για Linux και εφαρμογές windows" Έξυπνη εφαρμογή, που σας απαλλάσσει από πολλές και δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας χρήστης ιδιαίτερα ό...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>