25 Σεπτεμβρίου 2016

ExtractNow : Μαζική αποσυμπίεση συμπιεσμένων αρχείων
Απλό λογισμικό που σας επιτρέπει να εξαγάγετε πολλά συμπιεσμένα αρχεία γρήγορα και εύκολα, έχει ένα καθαρό, καλά σχεδιασμένο και εύκολο στη χρήση interface. Για να εξαγάγετε τα αρχεία, κάντε απλά drag and drop στο κύριο παράθυρο του προγράμματος, το πρόγραμμα υποστηρίζει τις δύο πιο δημοφιλείς μορφές συμπίεσης, ZIP και RAR, καθώς και αρκετές άλλες, αποτελεί στην ουσία ένα απλό αλλά όχι απλοϊκό, αλλά ταυτόχρονα ισχυρό και αξιόπιστο πρόγραμμα στα χέρια σας που θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους διαχειρίζονται πολλά συμπιεσμένα αρχεία.

ExtractNow : 4.8.2.0

 Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

ExtractNow : Μαζική αποσυμπίεση συμπιεσμένων αρχείων
4/ 5 stars - "ExtractNow : Μαζική αποσυμπίεση συμπιεσμένων αρχείων" Απλό λογισμικό που σας επιτρέπει να εξαγάγετε πολλά συμπιεσμένα αρχεία γρήγορα και εύκολα, έχει ένα καθαρό, καλά σχεδιασμένο και εύκολο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>