12 Απριλίου 2014

Eλέγξετε τις ιστοσελίδες που έχουν επηρεαστεί από το Heartbleed
Όπως είναι γνωστό στις αρχές της εβδομάδας υπήρξε ένα μικρός πανικός μετα την ανακάλυψη ενός κενού ασφαλείας στο Internet του περιβόητου Heartbleed, που σύμφωνα με τους αναλυτές ασφαλείας θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει στη υποκλοπή των κωδικών και άλλων ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Παρ΄όλα αυτά  μεγάλες εταιρείες όπως η Google, το Facebook το Paypal και πολλές άλλες μας διαβεβαιώνουν ότι ότι τα δεδομένα μας είναι ασφαλή ενώ κάποιες άλλες για να είναι απόλυτα σίγουρες παροτρύνουν τους πελάτες τους να αλλάξουν τους κωδικούς ασφαλείας που διατηρούν σε λογαρισμούς τους σε αυτές. Εν τω μεταξύ δημιουργήθηκαν κάποιες online εφαρμογές που με την βοήθειά τους να μπορούμε να ελέγξουμε κατά πόσο είναι ασφαλείς οι συνδέσεις μας,  όπως είναι η Qualys SSL Lamps και η LassPass.com 

Η χρήση τους είναι πολύ απλή, επιλέξτε την ιστοσελίδα που θέλετε να ελέγξετε πληκτρολογώντας στην σχετική μπάρα το όνομά της και πατήστε ENTER.

Eλέγξετε τις ιστοσελίδες που έχουν επηρεαστεί από το Heartbleed
4/ 5 stars - "Eλέγξετε τις ιστοσελίδες που έχουν επηρεαστεί από το Heartbleed" Όπως είναι γνωστό στις αρχές της εβδομάδας υπήρξε ένα μικρός πανικός μετα την ανακάλυψη ενός κενού ασφαλείας στο Internet του περιβόη...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>