//Add More external stylesheets Calibre: Οργανώστε αποθηκεύστε μετατρέψτε και διαβάστε τα e-books σας



Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Calibre: Οργανώστε αποθηκεύστε μετατρέψτε και διαβάστε τα e-books σας

read

Δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης ηλεκτρονικών βιβλίων για Windows. Παρέχει στους χρήστες μια σειρά από εργαλεία και λειτουργίες για την οργάνωση, τη μετατροπή και την ανάγνωση ηλεκτρονικών βιβλίων σε διάφορες μορφές.

Μπορείτε εύκολα να εισαγάγετε τα ηλεκτρονικά σας βιβλία και να τα οργανώσετε σε κατηγορίες και ετικέτες. Η εφαρμογή υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μορφών ηλεκτρονικών βιβλίων, συμπεριλαμβανομένων των EPUB, MOBI, PDF και άλλων, διασφαλίζοντας τη συμβατότητα με μια ποικιλία συσκευών και ηλεκτρονικών αναγνωστών.

Διαθέτει ισχυρά εργαλεία μετατροπής που θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε ηλεκτρονικά σας βιβλία από τη μια μορφή στην άλλη. Αυτή η δυνατότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για χρήστες που θέλουν να διαβάσουν τα ηλεκτρονικά τους βιβλία σε διαφορετικές συσκευές ή προγράμματα ανάγνωσης που υποστηρίζουν συγκεκριμένες μορφές. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης, τη μαζική μετατροπή, καθιστώντας εύκολη τη μετατροπή πολλαπλών e-books ταυτόχρονα.

Εκτός από τις δυνατότητες διαχείρισης και μετατροπής, διαθέτει και ένα πρόγραμμα ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων με πολλές δυνατότητες για να διαβάσετε τα e-books σας απευθείας μέσα στην εφαρμογή.

Περιλαμβάνει επίσης, ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας για να επεξεργαστείτε να τροποποιήσετε τα e-books σας. Μπορείτε να προσθέσετε ή να επεξεργαστείτε μεταδεδομένα, όπως όνομα συγγραφέα, τίτλο βιβλίου και εικόνα εξωφύλλου. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης επιλογές για την επεξεργασία του πίνακα περιεχομένων, τα στυλ μορφοποίησης και ακόμη και την εκτέλεση εργασιών επεξεργασίας για προχωρημένους χρησιμοποιώντας κώδικα HTML και CSS.

Επιπλέον, διαθέτει δυνατότητες συγχρονισμού για να μεταφέρετε εύκολα τα e-books σας στη συσκευή ανάγνωσης που προτιμάτε. Η εφαρμογή υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των Kindle, Nook, Kobo και άλλων.

Παρέχει επίσης πρόσβαση σε διαδικτυακούς καταλόγους e-books επιτρέποντας σας χρήστες να ανακαλύψετε και να κατεβάσετε ηλεκτρονικά βιβλία απευθείας μέσα στην εφαρμογή. Μπορείτε να περιηγηθήτε σε διάφορα είδη, να αναζητήσετε συγκεκριμένους τίτλους ή συγγραφείς και να κατεβάσετε e-books.

Συμπερασματικά, πρόκειται για μία ολοκληρωμένη και πλούσια σε δυνατότητες εφαρμογή διαχείρισης ηλεκτρονικών βιβλίων για τα Windows, με εκτεταμένα εργαλεία διαχείρισης βιβλιοθήκης,  δυνατότητες μετατροπής, ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης και επεξεργασίας ηλεκτρονικών δυνατότητες συγχρονισμού και πρόσβαση σε διαδικτυακούς καταλόγους και θεωρώ ότι είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για χρήστες που θέλουν να οργανώσουν, να μετατρέψουν, να επεξεργαστούν ή να διαβάσουν  τα αγαπημένα τους βιβλία 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Calibre


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!