Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει το AdBlock!

Λάβετε υπόψη, ότι το lovefortechnology.net βασίζεται σε διαφημίσεις για να συνεχίσει να παράγει και να προσφέρει δωρεάν περιεχόμενο σε εσάς. Θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αν απενεργοποιήσετε το Adblock ώστε να μας υποστηρίξετε. Πατηστε εδω για συνεχεια

Wifislax : Ελέγξτε το επίπεδο ασφαλείας του ασύρματου δικτύου σαςTo Wifislax είναι μια διανομή GNU / Linux βασισμένη στο Slackware η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σαν LiveCD, LiveUSB αλλά και να γίνει εγκατάσταση σε σκληρό δίσκο (HDD).Αποτελείται από μία σειρά από χρήσιμα εργαλεία και διαγνωστικά τέστ κατάλληλα για επαγγελματίες αλλά και απλούς χρήστες που επιθυμούν να γνωρίζουν το επίπεδο της ασφάλειας του ασύρματου δικτύου τους.

Ειδικεύεται στον τομέα του ελέγχου (Wireless) ασύρματων δίκτυα πέραν του ότι διαθέτει και πολλά άλλα εργαλεία διαχείρισης για καθημερινή χρήση, όπως επισκευαστές εκκίνησης, επεξεργαστές κειμένου, κλπ. Αφού κατεβάσετε το αρχείο ISO΄΄κάψτε΄΄ το σε ένα CD,ή USB, ή εγκαταστήσετε το στο σκληρό σας. 

Ωστόσο  πρέπει να γνωρίζεται ότι απαγορεύεται η χρήση του σε ασύρματα δίκτυα στα οποία δεν είστε κάτοχοι ή δεν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα για να αναλύσετε την ασφάλειά τους.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Linux

Wifislax : Ελέγξτε το επίπεδο ασφαλείας του ασύρματου δικτύου σας
4/ 5 stars - "Wifislax : Ελέγξτε το επίπεδο ασφαλείας του ασύρματου δικτύου σας" To Wifislax είναι μια διανομή GNU / Linux βασισμένη στο Slackware η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σαν LiveCD, LiveUSB αλλά και ν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>