Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Wifislax : Ελέγξτε το επίπεδο ασφαλείας του ασύρματου δικτύου σαςTo Wifislax είναι μια διανομή GNU / Linux βασισμένη στο Slackware η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σαν LiveCD, LiveUSB αλλά και να γίνει εγκατάσταση σε σκληρό δίσκο (HDD).Αποτελείται από μία σειρά από χρήσιμα εργαλεία και διαγνωστικά τέστ κατάλληλα για επαγγελματίες αλλά και απλούς χρήστες που επιθυμούν να γνωρίζουν το επίπεδο της ασφάλειας του ασύρματου δικτύου τους.

Ειδικεύεται στον τομέα του ελέγχου (Wireless) ασύρματων δίκτυα πέραν του ότι διαθέτει και πολλά άλλα εργαλεία διαχείρισης για καθημερινή χρήση, όπως επισκευαστές εκκίνησης, επεξεργαστές κειμένου, κλπ. Αφού κατεβάσετε το αρχείο ISO΄΄κάψτε΄΄ το σε ένα CD,ή USB, ή εγκαταστήσετε το στο σκληρό σας. 

Ωστόσο  πρέπει να γνωρίζεται ότι απαγορεύεται η χρήση του σε ασύρματα δίκτυα στα οποία δεν είστε κάτοχοι ή δεν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα για να αναλύσετε την ασφάλειά τους.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Linux
Wifislax : Ελέγξτε το επίπεδο ασφαλείας του ασύρματου δικτύου σας
4/ 5 stars - "Wifislax : Ελέγξτε το επίπεδο ασφαλείας του ασύρματου δικτύου σας" To Wifislax είναι μια διανομή GNU / Linux βασισμένη στο Slackware η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σαν LiveCD, LiveUSB αλλά και ν...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>