04 Ιουλίου 2017

WiFi Guard : Κρατήστε ασφαλές το WiFi δίκτυό σας από τους εισβολείς
To SoftPerfect WiFi Guard είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους όσους έχουν ένα μικρό δίκτυο Wi-Fi και θέλουν να κρατήσουν ασφαλές. Σε γενικές γραμμές, τα σύγχρονα δίκτυα WiFi είναι καλά προστατευμένα, αλλά υπάρχουν και κάποιες αδυναμίες που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τον κωδικό πρόσβασης του WiFi σας.Αυτό περιλαμβάνει τα τρωτά σημεία στην κρυπτογράφηση και επιθέσεις τύπου brute force attacks. Ως εκ τούτου, κάποιος μπορεί να αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση με σύνδεση στο Internet και το τοπικό σας δίκτυο. Για αυτό το λόγο θα χρησιμοποιήσουμε αυτή τη μικρή εφαρμογή θα σας προειδοποιήσει εάν το δίκτυό σας χρησιμοποιείται εν αγνοία σας.Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο σαρωτή δικτύου που τρέχει μέσω του δικτύου σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και σε περίπτωση παραβίασης εμφανίζει στον πίνακα των διαπιστευμένων συσκευών σας τον εισβολέα.

SoftPerfect Wifi Guard Portable 2.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsWiFi Guard : Κρατήστε ασφαλές το WiFi δίκτυό σας από τους εισβολείς
4/ 5 stars - " WiFi Guard : Κρατήστε ασφαλές το WiFi δίκτυό σας από τους εισβολείς" To SoftPerfect WiFi Guard είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους όσους έχουν ένα μικρό δίκτυο Wi-Fi και θέλουν να κρατήσουν ασφαλές. Σ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>