Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

SyncDroid : Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά των δεδομένων του κινητού σας από SD κάρτες και Dropbox
Η απώλεια ή κάποιο πρόβλημα του τηλεφώνου σας, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να χάσετε και όλα τα δεδομένα σας. Το SyncDroid είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς που κάνει ασφαλές backup όλα τα ακόλουθα στοιχεία στη συσκευή, ώστε να μπορείτε να τα επαναφέρετε εύκολα σε οποιαδήποτε συσκευή Android όποτε θέλετε.

Με το SyncDroid μπορείτε ακόμη να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας και επαναφοράς σε κάρτα SD ή στο Dropbox. Πιό συγκεκριμένα μπορείτε να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας σε SMS, επαφές, αρχεία καταγραφής κλήσεων, Browser Bookmark, μεταφορά εικόνας και ήχου από τον υπολογιστή σας στο Android, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας βίντεο και μουσικής από το Android τηλέφωνο στον υπολογιστή, διαχειριστείτε τις φωτογραφίες σας τόσο στην Android φωτογραφική μηχανή όσο και στην κάρτα SD, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας όλων των πληροφοριών σας σε Android τηλέφωνο, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας Android SMS, Call Logs, επαφές και σελιδοδείκτες.

Σε γενικές γραμμές το SyncDroid είναι ό, τι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όποτε θέλετε και να τα επαναφέρετε στην ίδια συσκευή ακόμη και σε ένα νέο τηλέφωνο απλά με μερικά μόνο κλικ.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Android
SyncDroid : Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά των δεδομένων του κινητού σας από SD κάρτες και Dropbox
4/ 5 stars - "SyncDroid : Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά των δεδομένων του κινητού σας από SD κάρτες και Dropbox" Η απώλεια ή κάποιο πρόβλημα του τηλεφώνου σας, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να χάσετε και όλα τα δεδομένα σας. Το SyncDroid είναι μια δ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>