21 Νοεμβρίου 2017

StudioLine Photo: Επεξεργαστείτε και αρχειοθετήστε τις φωτογραφίες σας
Η επιλογή ενός λογισμικού για γρήγορη οργάνωση, επεξεργασία και να αρχειοθέτηση των ψηφιακών φωτογραφιών σας και μάλιστα από ένα δωρεάν προϊόν δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση. Σε αυτό όμως θα μας βοηθήσει το StudioLine αφού εμπεριέχει τις πιο πάνω ιδιότητες. Εν ολίγοις με το πρόγραμμα θα μπορείτε να βάζετε περιγραφές για τις εικόνες σας, να στείλετε τις φωτογραφίες με email ακριβώς στο σωστό μέγεθος, να κάνετε εκτύπωση υψηλής ποιότητας, να δημιουργήσετε slide-shows, να δημοσιεύσετε στο διαδίκτυο τη δική σας γκαλερί, να φυλάξετε τις εικόνες σας σε CD ή DVD και πολλές ακόμη λειτουργίες.

StudioLine Photo Basic 4.2.37

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

StudioLine Photo: Επεξεργαστείτε και αρχειοθετήστε τις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "StudioLine Photo: Επεξεργαστείτε και αρχειοθετήστε τις φωτογραφίες σας" Η επιλογή ενός λογισμικού για γρήγορη οργάνωση, επεξεργασία και να αρχειοθέτηση των ψηφιακών φωτογραφιών σας και μάλιστα από ένα δωρεά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>