Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

SpeedyFox : Τριπλασιάστε την ταχύτητα σε Firefox, Chrome, Opera,Yandex,Vivaldi με ένα μόνο κλίκΟ Mozilla Firefox και ο Google Chrome σύμφωνα με την γνώμη εκατομμυρίων χρηστών είναι μακράν οi καλύτεροι και πιο πλούσιοι σε χαρακτηριστικά Browsers, όμως με το πέρασμα του χρόνου επιβραδύνεται η ταχύτητά τους και σε πολλές περιπτώσεις αργούν να φορτώσει κατά την εκκίνηση. Αυτό είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα και συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό λόγω του κατακερματισμού των βάσεων δεδομένων. Το SpeedyFox είναι ένα ολοκαίνουργιο μικρό βοηθητικό πρόγραμμα που διορθώνει αυτό το πρόβλημα με ένα μόνο κλικ.

Φαίνεται απίστευτο, αλλά μετά την βελτιστοποίηση του Firefox  και  Chrome θα αντιληφθείτε αμέσως την διαφορά αφού όλα θα τρέχουν αισθητά πιο γρήγορα. Η τελική του ταχύτητα μπορεί να είναι ακόμη και μέχρι 3 φορές πιο γρήγορη απ΄ότι ήταν πριν. Το πρόβλημα της καθυστέρησης παρατηρείται επειδή ο Firefox και Chrome (και μερικές φορές τα add- ons που τον συνοδεύουν) χρησιμοποιούν βάσεις δεδομένων SQLite για να αποθηκεύσουν ρυθμίσεις τους.


Κάποια στιγμή όταν αυξηθούν πολύ σε μέγεθος  αρχίζουν να επιβραδύνουν και δουλεύουν αργά. Αυτό που κάνει το SpeedyFox είναι να συμπυκνώνει αυτές τις βάσεις χωρίς όμως να χάσει τα δεδομένα. Μόλις εγκατασταθεί, ανιχνεύει αυτόματα το προεπιλεγμένο προφίλ του Firefox σας. Εάν έχετε περισσότερα από ένα προφίλ, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που θέλετε να βελτιστοποιήσετε από το drop-down μενού.

SpeedyFox 2.0.25

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X

SpeedyFox : Τριπλασιάστε την ταχύτητα σε Firefox, Chrome, Opera,Yandex,Vivaldi με ένα μόνο κλίκ
4/ 5 stars - "SpeedyFox : Τριπλασιάστε την ταχύτητα σε Firefox, Chrome, Opera,Yandex,Vivaldi με ένα μόνο κλίκ" Ο Mozilla Firefox και ο Google Chrome σύμφωνα με την γνώμη εκατομμυρίων χρηστών είναι μακράν οi καλύτεροι και πιο πλούσιοι σε χαρακ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>