07 Μαρτίου 2014

SpaceSniffer : Ο ευκολότερος τρόπος να βρείτε το χαμένο χώρο στους δίσκους σας
Το SpaceSniffer είναι ένα δωρεάν λογισμικό, μία φορητή εφαρμογή εργαλείο που σας επιτρέπει να κατανοήσετε πώς είναι δομημένοι οι φάκελοι και τα αρχεία στους δίσκους σας. Με τη χρήση αυτής της διάταξης έχετε άμεση αντίληψη του χώρου που καταλαμβάνουν όλες οι εφαρμογές στους σκληρούς σας δίσκους και μπορείτε να έχετε μια οπτικοποιημένη άποψη για το πώς είναι κατανεμημένος ο χώρος στο σκληρό σας δίσκο (ή οποιοδήποτε άλλο δίσκο συνδεδεμένο με τον υπολογιστή σας), με πολύ πιό όμορφο αλλά και και πιό λεπτομερή τρόπο.  Για να δουλέψει σωστά χρησιμοποιήσετε τρέξτε την εφαρμογή με δικαιώματα διαχειριστή.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

SpaceSniffer : Ο ευκολότερος τρόπος να βρείτε το χαμένο χώρο στους δίσκους σας
4/ 5 stars - " SpaceSniffer : Ο ευκολότερος τρόπος να βρείτε το χαμένο χώρο στους δίσκους σας " Το SpaceSniffer είναι ένα δωρεάν λογισμικό, μία φορητή εφαρμογή εργαλείο που σας επιτρέπει να κατανοήσετε πώς είναι δομημένοι οι φάκελ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>