12 Μαρτίου 2014

SopCast : Φτιάξτε το δικό σας τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό σταθμό στο ίντερνετ
Aπλός, δωρεάν τρόπος μετάδοσης εικόνας και ήχου για δείτε βίντεο και να ακούσετε αλλά και να να εκπέμπετε από τα δικά σας ραδιόφωνο στο Internet. Η υιοθέτηση της τεχνολογίας P2P (Peer-to-Peer) είναι πολύ αποτελεσματική και εύκολη στη χρήση. Επίσης μπορεί να γίνει κανείς ραδιοτηλεοπτικός φορέας, χωρίς το κόστος ενός ισχυρού server και  με τεράστιο εύρος ζώνης. Μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας τηλεοπτικό σταθμό συγκρίσιμο με μεγάλους εμπορικούς χώρους με ελάχιστους πόρους.  Πατηστε  εδώ για να διαβάσετε βήμα πρός βήμα τις οδηγίες για την δημιουργία και την ρύθμιση του καναλιού σας.

Author's Website:

SopCast : Φτιάξτε το δικό σας τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό σταθμό στο ίντερνετ
4/ 5 stars - "SopCast : Φτιάξτε το δικό σας τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό σταθμό στο ίντερνετ" Aπλός, δωρεάν τρόπος μετάδοσης εικόνας και ήχου για δείτε βίντεο και να ακούσετε αλλά και να να εκπέμπετε από τα δικά σας ραδιόφωνο στο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>