16 Μαΐου 2016

Network Security Toolkit : Ολοκληρωμένη σειρά από εργαλεία για την ασφάλεια του δικτύου σας

Το Network Security Toolkit (NST) είναι ένα Βootable live CD βασισμένο στο Fedora Core. Η εργαλειοθήκη του έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εύκολη πρόσβαση σε best-of-breed εφαρμογές ασφάλειας ανοικτού κώδικα και θα πρέπει να τρέξει στις περισσότερες πλατφόρμες x86. Βασικός σκοπός της ανάπτυξης του οδηγού ήταν η παροχή από το διαχειριστή ασφαλείας του δικτύου με μια ολοκληρωμένη σειρά από εργαλεία για την ασφάλεια του δικτύου. Αυτό που βρίσκουμε αρκετά συναρπαστικό με το NST είναι ότι μπορούμε να μετατρέψουμε τους περισσότερους υπολογιστές x86 (Pentium II και άνω) σε ένα σύστημα σχεδιασμένο ειδικά για την ανάλυση της κυκλοφορίας του δικτύου, την ανίχνευση εισβολέων στο δίκτυο, ασύρματο δίκτυο παρακολούθησης, έναν εικονικό διακομιστή υπηρεσίας συστήματος ή ένα εξελιγμένο σαρωτή δικτύου. 

 Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Linux

Network Security Toolkit : Ολοκληρωμένη σειρά από εργαλεία για την ασφάλεια του δικτύου σας
4/ 5 stars - "Network Security Toolkit : Ολοκληρωμένη σειρά από εργαλεία για την ασφάλεια του δικτύου σας" Το Network Security Toolkit (NST) είναι ένα Βootable live CD βασισμένο στο Fedora Core. Η εργαλειοθήκη του έχει σχεδιαστεί για να παρέ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>