04 Δεκεμβρίου 2017

FluffyApp: Ο απλούστερος τρόπος κοινής χρήσης screenshots, συνδέσμων, κειμένου και αρχείων
Το FluffyApp είναι ένα απλό, ελαφρύ βοηθητικό πρόγραμμα που σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει να ανεβάστε φωτογραφίες σας, μουσικά αρχεί,α ή άλλα αρχεία σε υπηρεσίες CloudApp και να σας δώσει την δυνατότητα να τα μοιραστείτε άμεσα με τους φίλους. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να μεταφέρετε τα αρχεία που θέλετε να διαμοιράσετε πάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής. Το εικονίδιο CloudApp θα βρίσκεται στη γραμμή μενού και για κάθε αρχείο που προσθέτετε θα δημιουργείται και μια αυτόματη συντομευμένη διεύθυνση URL για εύκολη κοινή χρήση. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsFluffyApp: Ο απλούστερος τρόπος κοινής χρήσης screenshots, συνδέσμων, κειμένου και αρχείων
4/ 5 stars - " FluffyApp: Ο απλούστερος τρόπος κοινής χρήσης screenshots, συνδέσμων, κειμένου και αρχείων" Το FluffyApp είναι ένα απλό, ελαφρύ βοηθητικό πρόγραμμα που σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει να ανεβάστε φωτογραφίες σας, μουσικά αρχεί...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>