Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Bitdefender trafficlight : Προστατευτείτε από ιστοσελίδες με κακόβουλο λογισμικό ή ενέργειες phishingΤο Bitdefender trafficlight είναι μία από τις πιο αξιόπιστες δωρεάν λύσεις για μια απολύτως ασφαλή περιήγηση στο Web. Πρόκειται για ένα δωρεάν cross-browser add-on που σας ακολουθεί σε όλες τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε μπλοκάροντας κάθε κακόβουλο περιεχόμενο και ενημερώνοντας σας για το πόσο ασφαλείς ή όχι είναι οι ιστοσελίδες που επιθυμείτε να επισκεφθείτε. Ο τρόπος λειτουργίας του είναι πολύ απλός, κατεβάστε το αντίστοιχο πρόσθετο ανάλογα με τον Browser που έχετε (υποστηρίζει επί του παρόντος Firefox Chrome Safari και εγκαταστήστε το. 

Πατήστε τώρα επάνω στο πράσινο κουμπάκι που θα δείτε να εμφανίζετε στην μπάρα με τα πρόσθετα πατήστε settings και ρυθμίστε την εφαρμογή ανάλογα με τις απαιτήσεις σας σας. Από προεπιλογή θα δείτε ότι έχει ενεργοποιημένες όλες τις προστασίες απέναντι σε δυνητικά επικίνδυνες ιστοσελίδες. Υπάρχει ακόμη και ειδική επιλογή για την προστασία σας στο Facebook και το Twitter. 

Πληκτρολογώντας τώρα στην διεύθυνση του Browser μία οποιαδήποτε ιστοσελίδα βλέπετε και την αξιολόγησή της. Το πράσινο χρώμα σημαίνει ότι η ιστοσελίδα είναι απόλυτα ασφαλής ενώ αν δείτε ότι η ιστοσελίδα έχει αξιολογηθεί με κρόκινο σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα και δεν θα πρέπει να την επισκεφθείτε καθώς υπάρχει κίνδυνος από κακόβουλα προγράμματα που πιθανώς είναι εγκατεστημένα. Πάντως μην ανησυχείτε, ακόμη και αν κάνετε το λάθος και πατήσετε επάνω στην ιστοσελίδα που έχει αναγνωρισθεί ως επικίνδυνη δεν πρόκειται να σας αφήσει η εφαρμογή.

Author's Website:
Bitdefender trafficlight : Προστατευτείτε από ιστοσελίδες με κακόβουλο λογισμικό ή ενέργειες phishing
4/ 5 stars - "Bitdefender trafficlight : Προστατευτείτε από ιστοσελίδες με κακόβουλο λογισμικό ή ενέργειες phishing " Το Bitdefender trafficlight είναι μία από τις πιο αξιόπιστες δωρεάν λύσεις για μια απολύτως ασφαλή περιήγηση στο Web. Πρόκειται για ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>