22 Ιουνίου 2017

USB Safeguard : Προστατεύστε ευαίσθητα δεδομένα και αρχεία στο στικάκι σας

Το USB Safeguard είναι ένα δωρεάν φορητό λογισμικό που σας επιτρέπει να προστατεύσετε απόρρητα αρχεία με κωδικό πρόσβασης σε οποιοδήποτε αφαιρούμενο δίσκο. Μοναδική προϋπόθεση είναι το στικάκι σας να έχει χωρητικότητα μέχρι 4GB.

Αν και το μέγεθος μπορεί να σας φανεί μικρό νομίζω ότι κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα αν αναλογισθούμε ότι στο στικάκι τα δεδομένα που θέλουμε να αποκρύψουμε είναι συνήθως αρχεία εγγράφων που κατά κανόνα δεν έχουν μεγάλο μέγεθος και φυσικά δεν καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο. 

Ο τρόπος είναι απλός, αφού κατεβάσουμε το αρχείο το κάνουμε αντιγραφή μέσα στο στικάκι μας και τo τρέχουμε από εκεί. Κατά τη διαδικασία της εγκατάστασης θα μας ζητήσει να βάλουμε ένα κωδικό προστασίας. Αφού προσθέσουμε τον κωδικό από εδώ και πέρα αν θέλουμε να προσθέσουμε αρχεία κλικάρουμε το εικονίδιο της εγκατάστασης και βάζουμε τον κωδικό που έχουμε καθορίσει εξ΄αρχής. 

USB Safeguard 8 Free

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsUSB Safeguard : Προστατεύστε ευαίσθητα δεδομένα και αρχεία στο στικάκι σας
4/ 5 stars - " USB Safeguard : Προστατεύστε ευαίσθητα δεδομένα και αρχεία στο στικάκι σας" Το USB Safeguard είναι ένα δωρεάν φορητό λογισμικό που σας επιτρέπει να προστατεύσετε απόρρητα αρχεία με κωδικό πρόσβασης σε οποιοδήπ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>