23 Φεβρουαρίου 2014

The Battle for Wesnoth : Turn- based παιχνίδι τακτικής στρατηγικής
Η μάχη για Wesnoth είναι ένα turn-based παιχνίδι τακτικής στρατηγικής. Θα πρέπει να φτιάξετε ένα ισχυρό στρατό και να εκπαιδεύσετε τους στρατιώτες σας μετατρέποντάς τους σε δυνατούς πολεμιστές. Θα πρέπει να δημιουργήσετε  ένα μεγάλο και δυνατό ξεκινώντας με ένα αρχηγό και λίγο χρυσάφι. Στο παιχνίδι θα βρείτε πάνω από 200 τύπους μονάδων  και έξι κύριες φυλές που η κάθε μία από αυτές διαθέτει ξεχωριστές ικανότητες όπλα και ξόρκια. Όσο μεγαλύτερη εμπειρία αποκτάτε τόσο με πιό πολλές νέες πανίσχυρες νέες ικανότητες εφοδιάζεστε. Υπάρχουν πολλές Multi-Player δυνατότητες διαθέσιμες και φυσικά μπορείτε να παίξετε και μέσω internet. Μπορείτε να φτιάξετε τους δικούς σας χάρτες, νέες φυλές και εκστρατείες.Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε πάνω από 35 γλώσσες μεταξύ των οποίων και τα Ελληνικά.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

The Battle for Wesnoth : Turn- based παιχνίδι τακτικής στρατηγικής
4/ 5 stars - "The Battle for Wesnoth : Turn- based παιχνίδι τακτικής στρατηγικής " Η μάχη για Wesnoth είναι ένα turn-based παιχνίδι τακτικής στρατηγικής. Θα πρέπει να φτιάξετε ένα ισχυρό στρατό και να εκπαιδεύσετε του...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>