23 Φεβρουαρίου 2014

Speed ​​Dreams : 3D Cross-Platform, παιχνίδι προσομοίωσης Motorsport Racing
Παιχνίδι ταχύτητας 3D Cross-Platform, ανοικτού κώδικα προσομοίωσης αγώνων και αγωνιστικό παιχνίδι. Είναι δωρεάν κάτω από την άδεια της την GNU General Public License (GPL). Προς το παρόν, οι πλατφόρμες που υποστηρίζονται είναι Linux (x86, x86_64) και 32 bit Windows, και σε κάθε καινούργια έκδοση προσθέτονται νέες δυνατότητες αυτοκίνητα και πίστες συνθέτοντας ένα πολύ καλό και ευχάριστο παιχνίδι που βελτιώνεται συνεχώς με πολύ καλά γραφικά και φυσικό ρεαλισμό.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Speed ​​Dreams : 3D Cross-Platform, παιχνίδι προσομοίωσης Motorsport Racing
4/ 5 stars - "Speed ​​Dreams : 3D Cross-Platform, παιχνίδι προσομοίωσης Motorsport Racing " Παιχνίδι ταχύτητας 3D Cross-Platform, ανοικτού κώδικα προσομοίωσης αγώνων και αγωνιστικό παιχνίδι. Είναι δωρεάν κάτω από την άδεια της...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>