27 Μαρτίου 2014

QRemoteControl : Ελέγξτε με το κινητό σας τηλέφωνο τον υπολογιστή σας μέσω WiFi
Με QRemoteControl εγκατεστημένο στο Smartphone σας μπορείτε εύκολα να ελέγχετε τον υπολογιστή σας μέσω WiFi. Με τη χρήση του touchpad του τηλεφώνου σας, μπορείτε για παράδειγμα να ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησης στο Internet και να περιηγηθείτε στις σελίδες που θέλετε να επισκεφθείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής ή το κέντρο πολυμέσων σας χωρίς να είστε δίπλα στον υπολογιστή ή το laptop σας. Συνοψίζοντας το QRemoteControl σας επιτρέπει να κάνετε σχεδόν τα πάντα, ότι δηλαδή ακριβώς κάνετε  με το  ποντίκι και το πληκτρολόγιο, αλλά πλέον από απόσταση. 

.
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows,Android, Mac OS X, BlackBerry, 

QRemoteControl : Ελέγξτε με το κινητό σας τηλέφωνο τον υπολογιστή σας μέσω WiFi
4/ 5 stars - "QRemoteControl : Ελέγξτε με το κινητό σας τηλέφωνο τον υπολογιστή σας μέσω WiFi" Με QRemoteControl εγκατεστημένο στο Smartphone σας μπορείτε εύκολα να ελέγχετε τον υπολογιστή σας μέσω WiFi. Με τη χρήση του touchpad...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>