11 Νοεμβρίου 2016

Pinguy OS : Απλό λειτουργικό σύστημα για όσους δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ το Linux
Το Pinguy OS είναι μια βελτιστοποιημένη έκδοση του Ubuntu. Αυτό το λειτουργικό σύστημα προτείνεται για όσους δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ το Linux ή για ανθρώπους που θέλουν απλά ένα λειτουργικό σύστημα για να κάνουν καλά την δουλειά τους. Μπορεί να τρέξει σαν Live DVD ή να εγκατασταθεί στον σκληρό σας δίσκο, διαθέτει όλα τα πρόσθετα πακέτα που χρειάζονται για βίντεο, μουσική, καθώς και απαραίτητο λογισμικό όπως Π.χ. Flash Java, κ.λ.π.

PinguyOS :14.04.4-1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Linux

Pinguy OS : Απλό λειτουργικό σύστημα για όσους δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ το Linux
4/ 5 stars - "Pinguy OS : Απλό λειτουργικό σύστημα για όσους δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ το Linux" Το Pinguy OS είναι μια βελτιστοποιημένη έκδοση του Ubuntu. Αυτό το λειτουργικό σύστημα προτείνεται για όσους δεν έχουν χρησιμοποιήσει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>