27 Σεπτεμβρίου 2016

NetHotfixScanner : Εγκαταστήστε τις επείγουσες επιδιόρθωσεις ασφαλείας για το δίκτυό σαςΤοNetHotfixScanner είναι μία δωρεάν προηγμένη εφαρμογή ελέγχου για επείγουσες επιδιόρθωσεις που ανιχνεύονται στους υπολογιστές ενός δικτύου και που σας βοηθά να τις εντοπίσετε να τις κατεβάσετε και να τις εγκαταστήσετε. Το NetHotfixScanner σας δίνει μια γρήγορη εικόνα για τις επείγουσες επιδιορθώσεις και patches που έχουν εγκατασταθεί ή χαθεί σε οποιοδήποτε απομακρυσμένο υπολογιστή στο εταιρικό δίκτυο σας, με έγχρωμα εικονίδια ειδική βαθμολόγηση και ενημερωτικό δελτίο ασφαλείας όπου προσδιορίζεται η σοβαρότητα του προβλήματος (κρίσιμη, σημαντική, μέτρια), τίτλο, περιγραφή και διεύθυνση URL.

NetHotfixScanner : 1.5

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsNetHotfixScanner : Εγκαταστήστε τις επείγουσες επιδιόρθωσεις ασφαλείας για το δίκτυό σας
4/ 5 stars - "NetHotfixScanner : Εγκαταστήστε τις επείγουσες επιδιόρθωσεις ασφαλείας για το δίκτυό σας" ΤοNetHotfixScanner είναι μία δωρεάν προηγμένη εφαρμογή ελέγχου για επείγουσες επιδιόρθωσεις που ανιχνεύονται στους υπολογιστές ενός δικ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>