30 Μαρτίου 2014

Nero MediaHome : Οργανώστε τις φωτογραφίες σας, τη μουσική τα βίντεο και φτιάξτε υπέροχα Slideshows
To Nero MediaHome είναι ένα δωρεάν επαγγελματικών προδιαγραφών πρόγραμμα διαχείρισης για τις φωτογραφίες σας, μουσική, βίντεο και τα δεδομένα σας που σας επιτρέπει να βρείτε, να οργανώσετε, να επεξεργαστείτε, να ακούσετε, και να συγχρονίσετε τα αρχεία σας. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αγαπημένων σας βίντεο σε DVD και Blu - ray Disc ώστε να δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες, εισάγετε τις φωτογραφίες σας από την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή σας στο Android κινητό σας τηλέφωνο ή από τον υπολογιστή σας στο tablet με ένα κλικ .

Εισάγετε συγχρονίστε και μετατρέψετε τις αγαπημένες σας μελωδίες για να το κινητό σας τηλέφωνο Android, ή να παρακολουθήσετε μια ταινία στο tablet χωρίς ποτέ μην ανησυχείτε αν είναι στη σωστή μορφή ή όχι τέλος μετατρέψτε τις φωτογραφίες σε εξαιρετικής ποιότητος slideshows και προσθέστε την αγαπημένη σας μουσική.
  Author's Website:
  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

  Nero MediaHome : Οργανώστε τις φωτογραφίες σας, τη μουσική τα βίντεο και φτιάξτε υπέροχα Slideshows
  4/ 5 stars - "Nero MediaHome : Οργανώστε τις φωτογραφίες σας, τη μουσική τα βίντεο και φτιάξτε υπέροχα Slideshows" To Nero MediaHome είναι ένα δωρεάν επαγγελματικών προδιαγραφών πρόγραμμα διαχείρισης για τις φωτογραφίες σας, μουσική, βίντεο και τα δ...


  Δεν υπάρχουν σχόλια:
  Write σχόλια
  Ad Block Alert!
  Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
  –>