31 Ιανουαρίου 2018

Microsoft Mathematics : Αριθμομηχανή γραφικών παραστάσεων
Το Microsoft Mathematics περιλαμβάνει μία πλήρως εξοπλισμένη αριθμομηχανή γραφικών παραστάσεων που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ακριβώς όπως μια επιστημονική αριθμομηχανή χειρός. Περιλαμβάνει ακόμη πρόσθετα μαθηματικά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε και λύσετε προβλήματα με τρίγωνα, να μετατρέψετε από το ένα σύστημα μονάδων στο άλλο, και να λύσετε συστήματα εξισώσεων. Παράλληλα οι μαθητές μπορούν να μάθουν να επιλύουν εξισώσεις βήμα-βήμα, ενώ προτείνετε για την καλύτερη κατανόηση των θεμελιωδών εννοιών στην άλγεβρα, την τριγωνομετρία, φυσική, χημεία, και γενικά του τρόπο σκέψης των υπολογισμών.

Microsoft Mathematics 4.0

Author's Website:

Microsoft Mathematics : Αριθμομηχανή γραφικών παραστάσεων
4/ 5 stars - "Microsoft Mathematics : Αριθμομηχανή γραφικών παραστάσεων" Το Microsoft Mathematics περιλαμβάνει μία πλήρως εξοπλισμένη αριθμομηχανή γραφικών παραστάσεων που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>