Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Bolide Slideshow Creator : Δημιουργήστε υπέροχα Slideshows με δυνατότητες FullHD



Το Bolide Slideshow Creator είναι μία εφαρμογή παραγωγής Slideshows και αποτελεί μία από τις καλύτερες δωρεάν λύσεις Slideshows αποθηκεύοντας μια παρουσίαση ως AVI, MKV FLV, MP4 ή WMV. Αν θέλετε να μοιραστείτε τα Slideshows σας και με άλλους, μπορείτε να ανεβάσετε το αρχείο σας στο Youtube ή το Facebook. 

Η απλότητα της εφαρμογής όπως θα δείτε και μόνοι σας είναι εμφανής από τα πρώτα βήματα.Έτσι δεν χρειάζεται να χάσετε το χρόνο σας ψάχνοντας δυσνόητα manuals για να βρείτε τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε. 

Υποστηρίζει σχεδόν κάθε μορφή εικόνας, όπως υποστήριξη αρχείων ήχου MP3, AAC, WMA, M4A, MP4, OGG για μουσική υποβάθρου, σας παρέχει τη δυνατότητα να προσθέσετε δεκάδες εφέ μετάβασης και να αποθηκεύσετε τα βίντεο σας σε αρχεία βίντεο της μορφής MKV, WMV, MP4, FLV. Ανάλογα με την ποιότητα των φωτογραφιών που θα προσθέσετε και την ποιότητα του βίντεο που θα επιλέξετε το αρχείο εξόδου του βίντεο μπορεί να είναι από 128x160 έως 1920x1080 pixels ( FullHD ).




ΒΗΜΑΤΑ

1
Αφού τρέξετε την εφαρμογή πατήστε επάνω αριστερά στο μενού της εφαρμογής το φάκελο για να προσθέσετε τις φωτογραφίες που θέλετε να μετατρέψετε.


2
Τώρα με το ποντίκι σας πάρτε μία μία τις φωτογραφίες και μεταφέρετέ τις στο Timeline. Πατήστε τώρα στο πεδίο Audio Files και προσθέστε το μουσικό αρχείο που θέλετε να συνοδεύει το slideshow σας και μετά με τον ίδιο τρόπο σύρτε το με το ποντίκι σας στο πεδίο Audio can be dragged here κάτω ακριβώς από τις φωτογραφίες.

3
Πατήστε στο Transitions και επιλέξτε τα εφέ μετάβασης που θέλετε να εφαρμόσετε μεταξύ των φωτογραφιών σας. Ακολουθείτε και εδώ την ίδια μέθοδο, επιλέγετε με το ποντίκι σας το εφέ και σέρνετε στο Timeline κάθε εφέ ξεχωριστά ανάμεσα στις φωτογραφίες. Τέλος στο πεδίο Effects μπορείτε να προσθέσετε κείμενο να ΄΄παίξετε με το pan zoom΄΄ και να καθορίσετε το επίπεδο περιστροφής.

4
Επιλέξτε τώρα τη διαδρομή file > as video file για να σώσετε το αρχείο σας και αφού καθορίσετε την ποιότητα και τις διαστάσεις του βίντεο πατήστε Go για να ξεκινήσει η μετατροπή.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows




Bolide Slideshow Creator : Δημιουργήστε υπέροχα Slideshows με δυνατότητες FullHD
4/ 5 stars - "Bolide Slideshow Creator : Δημιουργήστε υπέροχα Slideshows με δυνατότητες FullHD " Το Bolide Slideshow Creator είναι μία εφαρμογή παραγωγής Slideshows και αποτελεί μία από τις καλύτερες δωρεάν λύσεις Slideshows αποθηκ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>