11 Νοεμβρίου 2016

Avira PC Cleaner : Βρείτε και διαγράψτε κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας
Το Avira PC Cleaner είναι μία εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με άλλα αντι-malware προϊόντα. Δημιουργήθηκε για χρήστες που έχουν εγκατεστημένο στον υπολογιστή τους κάποιας μορφής προστασία πλην όμως πιστεύουν ότι πιθανώς να μην καλύπτονται πλήρως. Λειτουργεί σε οποιονδήποτε υπολογιστή, ή netbook με λειτουργικό σύστημα Windows XP SP3 και άνω. Δεν απαιτεί εγκατάσταση ή καταχώριση και δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κανέναν οδηγό. Τρέξτε απλά την εφαρμογή, περιμένετε λίγο μέχρι να κατέβει η πιο πρόσφατη έκδοση του προϊόντος και αμέσως μετά θα ξεκινήσει αυτόματα το σκανάρισμα του υπολογιστή σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Avira PC Cleaner : Βρείτε και διαγράψτε κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Avira PC Cleaner : Βρείτε και διαγράψτε κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας" Το Avira PC Cleaner είναι μία εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με άλλα αντι-malware προϊόντα. Δημιουργήθηκε για χρήστ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>