07 Φεβρουαρίου 2014

Anvil Studio: Πρόγραμμα επεξεργασίας και σύνθεσης μουσικής
Πρόκειται για ένα ξεχωριστό πρόγραμμα επεξεργασίας μουσικής. Η εφαρμογή θα είναι χρήσιμη για επαγγελματίες συνθέτες και χομπίστες. Επιτρέπει, μεταξύ των άλλων, εγγραφή ήχου, μίξη, αναπαραγωγή και τροποποίηση αρχεία πολυμέσων. Ξεχωρίζει με την εντυπωσιακή της λειτουργικότητα, και πληρούν τις απαιτήσεις και των απαιτητικών. Εάν είστε μουσικός ή ενδιαφέρεσθε για να συνθέσετε τραγούδια, είναι ένα πρόγραμμα που μπορεί να σας βοηθήσει αρκετά. 

Το Anvil Studio έχει ένα πολύ διαισθητική γραφική εμφάνιση με κείμενο "εξηγεί" και σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα, έτσι ώστε να μπορείτε να τρέξετε τις διάφορες λειτουργίες του. Με τα εργαλεία του μπορείτε να αναμίξετε, να κάνετε cut, paste και να επεξεργαστείτε αρχεία MIDI εύκολα και γρήγορα. Βέβαια ίσως να υπολείπεται από πλευράς πληρότητας λειτουργιών σε σχέση με επαγγελματικά προγράμματα του είδους τους όμως μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για ένα δωρεάν λογισμικό.

 Αν είστε πολύ απαιτητικός μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με κάποιο μικρό σχετικά κόστος εκδόσεις του προγράμματος που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsAnvil Studio: Πρόγραμμα επεξεργασίας και σύνθεσης μουσικής
4/ 5 stars - " Anvil Studio: Πρόγραμμα επεξεργασίας και σύνθεσης μουσικής" Πρόκειται για ένα ξεχωριστό πρόγραμμα επεξεργασίας μουσικής. Η εφαρμογή θα είναι χρήσιμη για επαγγελματίες συνθέτες και χομπίστες. Επι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>