14 Δεκεμβρίου 2016

Active Desktop Calendar : Διαδραστικά ημερολόγια στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας
Με το Active Desktop Calendar μπορείτε να έχετε πλήρως προσαρμοζόμενα χαρακτηριστικά όπως ημερολογιακές σημειώσεις, εργασίες, συναγερμούς, εμφανίζοντας τα δεδομένα σας στην επιφάνεια εργασίας σας με την υπάρχουσα ταπετσαρία. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να οργανώσετε τα δεδομένα σας σε στρώματα και να τα μοιραστείτε με άλλους ανθρώπους σε ένα τοπικό δίκτυο.Το πρόγραμμα μπορεί να ενσωματωθεί με το Outlook και να δείχνει τα ραντεβού και τις σημειώσεις σας στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας. Αν συγχρονίσετε την PDA σας συσκευή (Pocket PC, Palm, smartphone) με το Outlook, στη συνέχεια, μέσω αυτής της σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε συγχρονισμό με αυτό.

Active Desktop Calendar 7.9.6

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

          ( 32 bit)

           ( 64 bit)

Active Desktop Calendar : Διαδραστικά ημερολόγια στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - " Active Desktop Calendar : Διαδραστικά ημερολόγια στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας" Με το Active Desktop Calendar μπορείτε να έχετε πλήρως προσαρμοζόμενα χαρακτηριστικά όπως ημερολογιακές σημειώσεις, εργασίες, συναγε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>