27 Ιανουαρίου 2014

Ultimate Edition : Σύχρονη πλήρης διανομή linux που βασίζεται στο Ubuntu
Το Ultimate Edition, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 2006 και είναι μία διανομή linux που βασίζεται στο Ubuntu.  Ο στόχος της διανομής είναι η δημιουργία ενός πλήρους, και εύκολου στην εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος. Το Single-button upgrade είναι ένα από τα πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτής της διανομής. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν προσαρμοσμένα desktop και θέματα με 3D εφέ, υποστήριξη για ένα ευρύ φάσμα των επιλογών δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων WiFi και Bluetooth, καθώς και την ενσωμάτωση πολλών επιπλέον εφαρμογών  από τα αποθετήρια πακέτων-εφαρμογών. 

Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή και κατανοητή και το συνολικό πακέτο περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται κανείς από  ένα σύγχρονο λειτουργικό σύστημα  είτε για προσωπική είτε ακόμη και για επαγγελματική χρήση.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Linux


Ultimate Edition 3.8-32 bit

 Ultimate Edition 3.8-64 bit

Ultimate Edition : Σύχρονη πλήρης διανομή linux που βασίζεται στο Ubuntu
4/ 5 stars - "Ultimate Edition : Σύχρονη πλήρης διανομή linux που βασίζεται στο Ubuntu" Το Ultimate Edition, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 2006 και είναι μία διανομή linux που βασίζεται στο Ubuntu.  Ο στόχος τ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>