07 Δεκεμβρίου 2017

SearchMyFiles: Αναλυτική αναζήτηση για φακέλους και αρχεία

Το SearchMyFiles, είναι μια εναλλακτική λύση για το πρότυπο αναζήτηση για αρχεία και τους φακέλου σας στα Windows. Επιτρέπει την εύκολη αναζήτηση αρχείων στον υπολογιστή σας με μπαλαντέρ, επιτρέποντάς σας να κάνετε ακριβείς αναζητήσεις που δεν μπορούν να γίνουν με τον κλασικό τρόπο αναζήτησης των Windows.Για παράδειγμα, μπορείτε να αναζητήσετε όλα τα αρχεία που δημιουργήθηκαν τα τελευταία 10 λεπτά με μέγεθος μεταξύ 500 και 700 bytes, τέλος μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο φλασάκι σας κάνοντας αναζήτηση για αρχεία και φακέλους χωρίς να αφήσετε ίχνη στον υπολογιστή που κάνετε την αναζήτηση.

SearchMyFiles  2.82

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

    (32 Bit)

    (64 Bit)

SearchMyFiles: Αναλυτική αναζήτηση για φακέλους και αρχεία
4/ 5 stars - "SearchMyFiles: Αναλυτική αναζήτηση για φακέλους και αρχεία" Το SearchMyFiles, είναι μια εναλλακτική λύση για το πρότυπο αναζήτηση για αρχεία και τους φακέλου σας στα Windows. Επιτρέπει την εύκ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>