06 Φεβρουαρίου 2014

Pixeffec : Προσθέστε online εφέ και φίλτρα στις φωτογραφίες σας
To Pixeffec είναι μία δωρεάν online υπηρεσία γραφικών μέσα από την οποία μπορείτε να φιλτράρετε και να βάλετε εφέ στις φωτογραφίες σας στο Facebook, το Picasa καιφωτογραφίες που έχετε αποθηκευμένες στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πολλά εφέ φωτογραφιών και φίλτρα, και την εφαρμογή τους σε οποιαδήποτε φωτογραφία που θα θέλατε, από τις φωτογραφίες σας στο Facebook, Picasa άλμπουμ, ανεβάσετε φωτογραφίες από τον υπολογιστή ή να πάρετε φωτογραφίες από την κάμερα σας. 

 Θα το βρείτε και σαν Add on βλετιστιοποιημένο για τον GoogleChrome εδώ

Author's Website:

Pixeffec : Προσθέστε online εφέ και φίλτρα στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Pixeffec : Προσθέστε online εφέ και φίλτρα στις φωτογραφίες σας " To Pixeffec είναι μία δωρεάν online υπηρεσία γραφικών μέσα από την οποία μπορείτε να φιλτράρετε και να βάλετε εφέ στις φωτογραφίες ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>