Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Pixeffect - Photo Effects : Προσθέστε online εφέ στις φωτογραφίες σας
To Pixeffec είναι μία δωρεάν online υπηρεσία γραφικών μέσα από την οποία μπορείτε να φιλτράρετε και να βάλετε εφέ στις φωτογραφίες σας στο Facebook,  και φωτογραφίες που έχετε αποθηκευμένες στον υπολογιστή σας.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πολλά εφέ φωτογραφιών και φίλτρα, και την εφαρμογή τους σε οποιαδήποτε φωτογραφία που θα θέλατε, από τις φωτογραφίες σας στο Facebook, να ανεβάσετε φωτογραφίες από τον υπολογιστή ή να πάρετε φωτογραφίες από την κάμερα σας. Θα το βρείτε και σαν Add on βελτιστοποιημένο για τον  Google Chrome εδώ. Μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας είτε τοπικά από τον υπολογιστή σας είτε από το Facebook ή Google Drive.


Τέλος σας παρέχει τη δυνατότητα να φτιάξετε κολάζ ανεβάζοντας  φωτογραφίες από τον υπολογιστή σας ή  κάνοντας login από τον λογαριασμό σας στο Facebook.Author's Website:
Pixeffect - Photo Effects : Προσθέστε online εφέ στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Pixeffect - Photo Effects : Προσθέστε online εφέ στις φωτογραφίες σας " To Pixeffec είναι μία δωρεάν online υπηρεσία γραφικών μέσα από την οποία μπορείτε να φιλτράρετε και να βάλετε εφέ στις φωτογραφίες σ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>