21 Δεκεμβρίου 2016

MemTest86+: Ελέξτε τη μνήμη στον υπολογιστή σας 

Αυτόνομο βοηθητικό πρόγραμμα που ελέγχει τη μνήμη σε όλους τους υπολογιστές που βασίζονται σε x86, ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα. Μπορεί να χωρέσει σε μια δισκέτα, CD, ή USB drive. Το εργαλείο αυτό προσανατολίζεται κυρίως προς τους πεπειραμένους χρήστες, (αν και η χρήση του είναι πολύ απλή χωρίς και δεν χρειάζεται να έχει κανείς ειδικές δεξιότητες) οπότε αν σας ενδιαφέρει κατεβάστε το τώρα για το PC σας. Μπορείτε να το κατεβάσετε ως αρχείο ISO για τη δημιουργία Cd εκκίνησης ή ακόμα και ως αρχείο κατάλληλο για την εγγραφή του σε USB Stick. 

MemTest86 7.2

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

   (MemTest86+ ISO)

    (MemTest86+USB)

MemTest86+: Ελέξτε τη μνήμη στον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "MemTest86+: Ελέξτε τη μνήμη στον υπολογιστή σας"   Αυτόνομο βοηθητικό πρόγραμμα που ελέγχει τη μνήμη σε όλους τους υπολογιστές που βασίζονται σε x86, ανεξάρτητα από το λειτουργικό σ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>