Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

LightShot : Tραβήξτε εύκολα screenshot, επεξεργαστείτε τα, μοιράσετε τα, ή αποθηκεύστε τα στo PC σαςΤο LightShot είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο, ίσως από τα καλύτερα δωρεάν, με το οποίο μπορείτε να τραβήξετε screenshot εύκολα να το επεξεργαστείτε να το μοιράσετε απευθείας μέσω e-mail, Twiter, και Facebook να το σώσετε στον υπολογιστή σας ή να το ανεβάσετε απευθείας στο prntscr.com. Κατεβάστε την αντίστοιχη εφαρμογή για windows ή Mac και τρέξτε την.

Όπως θα δείτε στη γραμμή εργασιών μετά την εγκατάσταση θα εμφανιστεί το εικονίδιο του προγράμματος. Πατήστε με το δεξί ή το αριστερό πλήκτρο του ποντικού σας πάνω στο εικονίδιο και επιλέξτε τις διαστάσεις που θέλετε να έχει το screenshot.

Αμέσως μετά μπορείτε να επεξεργαστείτε να το σώσετε να το στείλετε σε φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα ή να το ανεβάσετε στο prntscr.com και να πάρετε το link της φωτογραφίας για να το χρησιμοποιήσετε εκεί που θέλετε.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X

LightShot 5.4.0.1

LightShot : Tραβήξτε εύκολα screenshot, επεξεργαστείτε τα, μοιράσετε τα, ή αποθηκεύστε τα στo PC σας
4/ 5 stars - "LightShot : Tραβήξτε εύκολα screenshot, επεξεργαστείτε τα, μοιράσετε τα, ή αποθηκεύστε τα στo PC σας" Το LightShot είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο, ίσως από τα καλύτερα δωρεάν, με το οποίο μπορείτε να τραβήξετε screenshot εύκολα να το ε...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>