21 Νοεμβρίου 2017

LightShot : Tραβήξτε εύκολα screenshot, επεξεργαστείτε τα, μοιράσετε τα, ή αποθηκεύστε τα στo PC σας
Το LightShot είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο, ίσως από τα καλύτερα δωρεάν, με το οποίο μπορείτε να τραβήξετε screenshot εύκολα να το επεξεργαστείτε να το μοιράσετε απευθείας μέσω e-mail, Twiter, και Facebook να το σώσετε στον υπολογιστή σας ή να το ανεβάσετε απευθείας στο prntscr.com. Κατεβάστε την αντίστοιχη εφαρμογή για windows ή Mac και τρέξτε την.

Όπως θα δείτε στη γραμμή εργασιών μετά την εγκατάσταση θα εμφανιστεί το εικονίδιο του προγράμματος. Πατήστε με το δεξί ή το αριστερό πλήκτρο του ποντικού σας πάνω στο εικονίδιο και επιλέξτε τις διαστάσεις που θέλετε να έχει το screenshot.

Αμέσως μετά μπορείτε να επεξεργαστείτε να το σώσετε να το στείλετε σε φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα ή να το ανεβάσετε στο prntscr.com και να πάρετε το link της φωτογραφίας για να το χρησιμοποιήσετε εκεί που θέλετε.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X

LightShot 5.4.0.35

LightShot : Tραβήξτε εύκολα screenshot, επεξεργαστείτε τα, μοιράσετε τα, ή αποθηκεύστε τα στo PC σας
4/ 5 stars - "LightShot : Tραβήξτε εύκολα screenshot, επεξεργαστείτε τα, μοιράσετε τα, ή αποθηκεύστε τα στo PC σας" Το LightShot είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο, ίσως από τα καλύτερα δωρεάν, με το οποίο μπορείτε να τραβήξετε screenshot εύκολα να...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>