15 Μαρτίου 2016

GMER : Καθαρίστε τoν υπολογιστή σας από Rootkit,Malware
Eξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο που αναλύει τα αρχείο του συστήματός μας για rootkits. Ένα rootkit (Tα rootkitς είναι κακόβουλο λογισμικό που επιτρέπει την συνεχή πρόσβαση σε έναν υπολογιστή με προνόμια υπερχρήστη, ενώ κρύβει ενεργά την παρουσία του από τους διαχειριστές με την ιδιότητά του να ενσωματώνεται σε βασικά αρχεία του λειτουργικού συστήματος ή άλλων εφαρμογών.) χαρακτηρίζεται συχνά ως Trojan, αλλά μάλλον αποτελεί συμπληρωματικό στοιχείο τους, των οποίων η λειτουργία είναι να κρύψουν τα ίχνη κακόβουλου λογισμικού στον υπολογιστή μας.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


GMER : Καθαρίστε τoν υπολογιστή σας από Rootkit,Malware
4/ 5 stars - "GMER : Καθαρίστε τoν υπολογιστή σας από Rootkit,Malware" Eξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο που αναλύει τα αρχείο του συστήματός μας για rootkits. Ένα rootkit (Tα rootkitς είναι κακόβουλο λογισμικό π...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>