16 Μαρτίου 2014

FreeTrim MP3 : Περικόψτε οποιοδήποτε αρχείο MP3 με φανταστική ευκολία!Πολυτάλαντο πρόγραμμα μουσικής επεξεργασίας. Με το πρόγραμμα αυτό μπορούμε να κάνουμε εξισσορόπηση στην ένταση των mp3 έτσι ώστε να ακούγονται όλα στην ιδια ένταση, να περικόψουμε MP3 και άλλα αρχεία ήχου και να διαγράψουμε τα σημεία που δεν θέλουμε, να προσθέσουμε Fade-in/out καί άλλα ηχητικά εφφέ. Μπορεί να μετατρέψει και να επεξεργαστεί αρχεία ήχου με φορμά MP3, WMA, WAV και OGG.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

FreeTrim MP3 : Περικόψτε οποιοδήποτε αρχείο MP3 με φανταστική ευκολία!
4/ 5 stars - "FreeTrim MP3 : Περικόψτε οποιοδήποτε αρχείο MP3 με φανταστική ευκολία!" Πολυτάλαντο πρόγραμμα μουσικής επεξεργασίας. Με το πρόγραμμα αυτό μπορούμε να κάνουμε εξισσορόπηση στην ένταση των mp3 έτσι ώστε να ακού...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>