29 Ιανουαρίου 2014

Cobian Backup: Προγραμματίσετε το Backup των αρχείων σας
Πολυγλωσσικό πρόγραμμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προγραμματίσετε και να κάνετε backup των αρχείων και καταλόγων σας από την αρχική τους θέση σε άλλους καταλόγους, δίσκους με τον ίδιο ηλεκτρονικό υπολογιστή ή σε άλλο υπολογιστή στο δίκτυο σας. Το FTP backup υποστηρίζεται επίσης και προς τις δύο κατευθύνσεις (λήψη και ανέβασμα). Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί πολύ λίγους πόρους και μπορεί να τρέχει στο παρασκήνιο ελέγχοντας το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης αντιγράφων ασφαλείας όταν χρειάζεται, υποστηρίζει αρκετές μεθόδους συμπίεσης και διαθέτει ισχυρή κρυπτογράφηση.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsCobian Backup: Προγραμματίσετε το Backup των αρχείων σας
4/ 5 stars - "Cobian Backup: Προγραμματίσετε το Backup των αρχείων σας" Πολυγλωσσικό πρόγραμμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προγραμματίσετε και να κάνετε backup των αρχείων και καταλόγων σας από την α...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>