07 Οκτωβρίου 2016

Calme : Φτιάξτε τα δικά σας ημερολόγια

Φτιάξτε τα δικά σας ημερολόγια προσθέτοντας σε διάφορα μεγέθη προσθέτοντας τοπία και μορφές από εικόνες. Επιλέξτε ανάμεσα στα διαθέσιμα πλαίσια αυτό που σας εκφράζει περισσότερο και εκτυπώστε το. Η γλώσσα του προγράμματος είναι τα αγγλικά αλλά η γλώσσα των ημερολογίων αναγνωρίζεται αυτόματα από την εφαρμογή κάτι που φυσικά μπορείτε να το αλλάξετε. Αφού τελειώσετε το ημερολόγιο πατήστε print preview για να κάνετε μία προεπισκόπιση της εκτύπωσης και αν σας ικανοποιεί πατήστε μετά print για να το εκτυπώσετε. Η εφαρμογή δεν διαθέτει κάποια ξεχωριστή επιλογή για να το σώσουμε σαν εικόνα επομένως αν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο θα εφαρμόσουμε το ΄΄κόλπο΄΄ του εικονικού εκτυπωτή. Προϋπόθεση είναι να έχουμε εγκαταστήσει στον υπολογιστή μας κάποιο πρόγραμμα για να ανοίγουμε PDF αρχεία π.χ (PDF Reader) και ένα εικονικό εκτυπωτή.
  • Αφού κάνουμε εγκατάσταση τον εικονικό εκτυπωτή στον υπολογιστή μας, π.χ Doro PDF Writer, και αφού τελειώσουμε με τον σχεδιασμό  του ημερολογίου το ορίζουμε ως εκτυπωτή  και πατάμε εκτύπωση και από εκεί και πέρα πατώντας στην επιλογή αποθήκευση το αποθηκεύουμε ως αρχείο εικόνας ή σε οποιοδήποτε άλλο είδος αρχείου διαθέτει το πρόγραμμα μας. 

  Author's Website:
  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

  Calme : Φτιάξτε τα δικά σας ημερολόγια
  4/ 5 stars - "Calme : Φτιάξτε τα δικά σας ημερολόγια" Φτιάξτε τα δικά σας ημερολόγια προσθέτοντας σε διάφορα μεγέθη προσθέτοντας τοπία και μορφές από εικόνες. Επιλέξτε ανάμεσα στα διαθέσι...


  Δεν υπάρχουν σχόλια:
  Write σχόλια
  Ad Block Alert!
  Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
  –>