05 Σεπτεμβρίου 2015

NETGEAR Genie: Διαχειριστείτε το δίκτυό σας
Το NETGEAR Genie είναι μία ενδιαφέρουσα δωρεάν εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειρισθείτε, να παρακολουθείτε και να επεκτείνετε το δίκτυό σας. Μέσω του προγράμματος μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε τυπικά εργαλεία δικτύου, όπως είναι το Ping, traceroute ή αναζητήσεις στο DNS, και ακόμη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα για να προσθέσετε συμβατότητα AirPrint σε ένα κανονικό εκτυπωτή, ώστε να μπορείτε να εκτυπώσετε ασύρματα από το iPad, το iPhone ή το iPod touch. 


NETGEAR Genie 2.5.1.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsNETGEAR Genie: Διαχειριστείτε το δίκτυό σας
4/ 5 stars - "NETGEAR Genie: Διαχειριστείτε το δίκτυό σας" Το NETGEAR Genie είναι μία ενδιαφέρουσα δωρεάν εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειρισθείτε, να παρακολουθείτε και να επεκτε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>